Ali Ece'nin Fatih Terim'den ilginç isteği şaşkınlık yarattı!

21.04.2018 - 21:06 | Son Güncellenme: 21.04.2018 - 21:06

Ali Ece'nin Fatih Terim'den ilginç isteği şaşkınlık yarattı!

Ali Ece ve Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Tivibu Spor'da konuşan Ece ve Kerimoğlu Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için gündem belirleyici ifadeler kullandı. 

Ali Ece'nin Fatih Terim'den ilginç istediği ise herkesi şaşırttı! İşte detaylar...

'Galibiyette Sinan'ın ve kulübenin çok etkisi vardı'

Galatasaray'ın Alanyaspor deplasmandaki kritik galibiyetini değerlendirerek sözlerine başlayan Tugay Kerimoğlu, "Maça iyi başlayan bir Galatasaray vardı. Devreyi 2-1 önde kapattı. İkinci bölümde Alanyaspor risk aldı ve Galatasaray'a korku yaşattı. Bunu lider Galatasaray'a karşı yapıyorsanız, ben sorarım... Neden bunu sezon boyunca yapmadınız? Galibiyette Sinan'ın ve kulübenin çok etkisi vardı. 'Galatasaray kazanırsa Beşiktaş maçı final olur' demiştim... Lig şu anda oraya doğru gidiyor" ifadelerini kullandı. 

Ali Ece'den Terim'e ilginç çağrı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den ilginç bir istekte bulunan Ali Ece, "Fatih Terim'den bir Napoli taraftarı olarak isteğim olacak. Hocam rica ediyorum. Muslera, Napoli-Juventus maçında kaleye geçebilir mi? Muslera'dan dünyayı kurtaran adam performansı vardı. Hücumda Gomis etkenli bir anlayış var. Rodrigues o golü atsa maç farklı olabilirdi. Serdar'ın müdahalesini akıl almıyor. Muslera, Serdar'ı da kurtardı. Serdar rakibini kovalasa o poziyonun gol olmasına ihtimal yok! Alanyaspor'un ilk golünde Fernandes'in yanında Galatasaraylı oyuncular refakatçi gibi durdular. Emre Akbaba, Galatasaray kadrosunda olsaydı; Fatih Terim, Belhanda'ya tahammül etmezdi. Emre, tam bir Fransız altyapısı modeli. Bir sorum var; Vagner Love, bu akşam olsaydı maç ne olurdu?" dedi.  

'Belhanda çok etkisiz'

Belhanda'yı eleştiren Kerimoğlu, "Belhanda çok etkisiz. Galatasaray'ın orta saha ikilisi değişmeyecektir. Fernando - Donk ikilisi sezon sonuna kadar devam edecektir. Selçuk'a şans vermiyorum. Oyundan çıkan futbolcular tepki veriyor. Bu nedir? Aynanın karşısına geçeceksin, kendini sorgulayacaksın! Rodrigues son iki haftada yok! Bu tarz oyunculardan beklenti fazla. Belhanda'nın bu dönemlerde sorumluluk alması lazım" diye konuştu.

Rodrigues ve Belhanda'ya eleştiri

Rodrigues'in form düşüklüğünün nedeninin Belhada merkezli olduğunu vurgulayan Ece, "Rodrigues maç içerisinde maçtan çok kopuyor. Rodrigues'in form düşüklüğü Belhanda merkezli. Belhanda topu ayağına alıyor, karar verene kadar mevsim değişiyor. Belhanda'ya rakipler Galatasaray'da olduğu için saygı duyuyor! Ligde kötü durumda olan takımlarda olsa işi zor! Belhanda'da ruhsal çöküntü var. Belhanda'nın savunma önündeki performansı daha iyiydi" açıklamasında bulundu. 

'Tudor'un planları tutmadı!'

Galatasaray eski teknik direktörü Igor Tudor'u da eleşiren Ali Ece, "Igor Tudor'un sezon öncesi planları tutmadı. Lato, Galatasaray tarihinde gördüğüm en kötü sol bek. Tudor'un 3'lü savunma oynatmasının sebebi de ortaya çıktı. Bunun sebebi; Maicon'un ağır olması. Galatasaray'ın saha içerisindeki liderleri; Gomis ve Muslera. Fernando ve Ndiaye beraber oynarken orta sahada çok etkili bir Galatasaray vardı. Donk'tan Ndiaye performansı beklemek olmaz. Ndiaye, Fatih Terim'in istediği bir orta sahaydı.  Selçuk İnan, 5 yıl önceli gibi olsa sahadaki lideri olurdu" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler