Ali Eren Beşerler: ''Beşiktaş'a Talisca’nın atacağı 20 golü atacak oyuncu gerekiyor''

03.08.2018 - 14:17 | Son Güncellenme: 03.08.2018 - 17:17

Eski Beşiktaş futbolcusu ve teknik direktör Ali Eren Beşerler, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi. 

Salim Manav'ın sorduğu soruları yanıtlayan Beşerler'in röportajından satır başları şu şekilde:

''Torshavn maçı antrenman maçı gibi oldu''

Torshavn maçı antrenman maçı gibi oldu. Bu maçta oynanan futbolu diğer maçlardakiyle mukayese edemezsiniz. Caner Erkin ii bir topçuydu. Larin’de heralde Şenol Hoca’nın aradığı forvet tanımına uyuyor.  Bu maça eksiklerle çıkmışsın, Şenol Hoca izlemek istediği oyuncuları görmüş, bu maç ölçü olmaz. Bu maça bakarak Lens ya da Larin ligde şunu yapar diyemeyiz. Rakip ilk yarı ceza sahasına bile gelemedi. Bu takım 2 ya 3. lig seviyesinde bir takım.

''Larin iyi bir başlangıç yaptı''

Larin hakkında bilgi aldığımız zaman çok iyi bir futbolcu ama biraz agresif olduğu söyleniyordu. Gol vuruşlarına baktığımız zaman kendisi de ben buradayım diyor. İyi bir başlangıç yaptı ancak bu maç benim için bir ölçü değil.

''Beşiktaş'ta en büyük eksik golcü''

Beşiktaş için Torshavn maçı güzel bir başlangıç oldu. Geçen sene iyi futbola rağmen lig istenilen yerde bitmedi. Bazı eksikler var. Başkanında küçülme açıklamaları var. Tabii kur farkları da kulüplerin borç batağına girmesine sebep oldu. Türkiye’de pek çok kulüp de böyle.Futbolcu maliyetlerini biraz daha indirip yine kaliteli oyuncularla devam edeceklerini düşünüyorum. Bana göre bir kaleci alınması lazım. Geçen sene de en büyük eksik golcü noktasındaydı.

''Tolga kötü maçlardan sonra kendini toparlayamıyor''

Tolga iyi bir kaleci ancak kötü maç oynadıktan sonra kendini toparlayamıyor. Geriye dönüşü çabuk olmuyor. Tecrübeli, kaliteli ancak en büyük eksiklerinden biri de geri paslarda topu oyuna iyi sokamaması. Keşke Torshavn maçında Şenol Hoca Utku’yu ikinci yarı oynatsaydı, izleseydik.’’

''Bu sene bizi ayakta tutan Talisca’da yok''

Geçen sene Şampiyonlar Ligi gelirleri vardı. Ligde şampiyon olmuştunuz. UEFA’dan öyle çok bir para gelmiyor. Türkiye Ligi için zaten iyi bir defans hattı var. Gol bölgesinde eksik var. Geçen sene en çok pozisyona giren takımdık. Bu sene bizi ayakta tutan Talisca’da yok. Talisca’nın atacağı 20 golü atacak oyuncu da gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler