Ali Eren: Moralliyiz, hırslıyız ve kazanacağımıza inanıyoruz!

09.03.2018 - 12:14 | Son Güncellenme: 09.03.2018 - 12:14

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Ali Eren, Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalar yaptı. Eren yaptığı açıklamada, "Moralliyiz, hırslıyız ve kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

“Sabırlı olan hedefe ulaşacak"

Metin Diyadin’in yeniden takımın başına geçmesinin ardından çıkış yakalayan ve son iki maçından üç puanla ayrılan Giresunspor'da yeniden Play-Off potasına girmek istiyor. Asbaşkan Ali Eren, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Ligin boyu kısaldı. Dört iç saha, dört deplasman maçı oynadıktan sonra sezon bitecek. Son iki karşılaşmada elde ettiğimiz puanlarla ilk altıya yaklaştık. Bu demek oluyor ki üç puanlık sistemde her an dengeler değişebiliyor. Sabırlı olan hedefine ulaşacak. Hafta sonu bizi yine çok önemli bir karşılaşma bekliyor. Adana Demirspor’u buradan eli boş göndermek zorundayız” ifadelerini kullandı.

"Galibiyet serimizi üç maça çıkartacağız"

Son iki galibiyetle Play-Off iddialarını sürdürdüklerini ve hedeflerinin Adana Demirspor karşısında da 3 puan almak olduğunu kaydeden Eren, şöyle devam etti:

''Sahamızda oynayacağız ve bu bizim için avantaj. Ümidimizi devam ettirmemiz için bu maçı kazanmalıyız. Artık iyi oyundan daha çok alınan puanların önemli olduğu haftalara girdik. Moralliyiz, hırslıyız ve inanıyoruz. Adana Demirspor engelini de aşarak galibiyet serimizi üç maça çıkartacağız. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Sekiz hafta bu takımın yanında olalım. Giresunspor’u yalnız bırakmayalım. Birlikte aşamayacağımız engel olmaz.”

Senin için hazırladığımız haberler