Ali Fatinoğlu'ndan flaş sözler: "3 ay geçtikten sonra Falcao..."
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Ali Fatinoğlu'ndan flaş sözler: "3 ay geçtikten sonra Falcao..."

Son 5 Haber

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Marsilya maçının bilet fiyatlarını açıkladı! Misafir takım taraftarı olmayacak

Real Madrid, Thibaut Courtois ile sözleşme uzatıyor

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray'ın Eski Başkan Adaylarından Ali Fatinoğlu, Şampiyonlar Ligi ve Radamel Falcao transferi için dikkat çeken sözler söyledi. Ajansspor'a özel açıklama yapan ve Falcao transferinin doğru bir Transfer olduğunu ifade eden Fatinoğlu, "Keşke daha erken transfer edilseydi ve takımla birlikte çalışabilseydi" dedi. İşte o açıklamalar:

Falcao transferini nasıl değerlendiriyor?
Her şeyden önce futbolda herkes yıldız oyuncuları izlemek ister. Bize heyecan verecek, kazanma hırsını ve hedefleri gerçekleştirecek kaliteli oyuncuların alınması gerekiyordu.
"Transferin gecikmesi hatadır"
Radamel Falcao da yıldız bir oyuncu. Büyük hedefler için yola çıkılması doğru. 3 ay geçtikten sonra transferi yaptık. Keşke Mayıs sonunda bitirilseydi ve kamp dönemini takımla geçirseydi. Transferin gecikmesi bir hatadır.

"Ciddi seviyede menajer parası verildiği söyleniyor"
Falcao konusunda çok ciddi bir seviyede menajer paraları verildiği söyleniyor. Sözleşmenin detaylarına ihtiyacımız var.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olur mu?
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Radamel Falcao transferi sonrası moraller arttı. Real Madrid eski durumda değil. Onları geçebileceğimize inanıyorum. Club Brugge de öyle. Ama geçemezsek bile yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmemiz gerekiyor.
"Avrupa Ligi'nde belki final oynayabiliriz"
Eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamazsak bile Avrupa Ligi'nde başarılı olacak bir kadro oluştuğuna inanıyorum. Ancak; o tarz kadrolarla iyi şeyler yapabilirsiniz. Avrupa Ligi'nde belki de final oynayabiliriz.
