Ali Güneş: "Ferdi Kadıoğlu yüzde 90 Borussia Dortmund'ta..."

Akın Ungan
04.07.2024 - 17:33 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 17:39

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın formasını giyen eski milli futbolcu Ali Güneş, Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın transfer olacağını söyledi. Detaylar.

Ali Güneş: "Ferdi Kadıoğlu yüzde 90 Borussia Dortmund'ta..."

AJANSSPOR HABER

Kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen milli futbolcu Ali Güneş, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Almanya'da doğup büyüyen ve Alman kulüpleri ile çok iyi ilişkilere sahip olan Güneş, EURO 2024'te şu ana kadar en iyi iki futbolcunun Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu olduğunu söyledi.

"Galatasaray ve Fenerbahçe bu iki futbolcuyu elinde tutamayacak"

Ali Güneş, "Bana göre şu ana kadar turnuvanın en iyi iki ismi Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu. İnanılmaz efor sarfediyorlar, topu ileriye çok iyi taşıyorlar. Galatasaray ve Fenerbahçe bu iki futbolcuyu elinde tutamayacak" ifadelerini kullandı.

"Borussia Dortmund'un yüzde 90 Ferdi'yi alacağını düşünüyorum"

Sözlerine devam eden Güneş, "Ferdi'ye inanılmaz bir ilgi var. Barış'a da müthiş bir ilgi var. Ben, Borussia Dortmund'un yüzde 90 Ferdi'yi alacağını düşünüyorum. Araya başka bir kulüp girmezse. Ferdi ile Bayern Münih de ilgileniyor. Ferdi için 20-25 milyon Euro çok az. Ferdi seviyesinde bir futbolcu çok az. 90 dakika boyuncu çizgiyi kusursuz kullanıyor. Dortmund, bir aksilik olmazsa Ferdi'yi alır. Nuri Şahin, Ferdi'yi transfer etmeyi çok istiyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Almanya, Merih Demiral'ın 'Bozkurt' sevinci için Türkiye Büyükelçisi'ni çağırdı
Habere Git

"Barış Alper'i de elit tüm Alman takımları istiyor"

Ali Güneş, "Barış Alper'i de elit tüm Alman takımları istiyor. Alman televizyon kanalları sürekli olarak Barış ve Ferdi'den bahsediyor. Ben bu iki futbolcunun da önümüzdeki sezon Süper Lig'de oynayacağını düşünmüyorum. İkisini de transfer ederler" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler