Ali Kemal Denizci'den Sosa, Campi, Bony ve Abdülkadir açıklaması

09.07.2019 - 21:34 | Son Güncellenme: 09.07.2019 - 21:34

Ali Kemal Denizci'den Sosa, Campi, Bony ve Abdülkadir açıklaması

Trabzonspor'un unutulmaz efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci, Karadenizli ekibin transfer gündemi hakkında açıklamalar yaptı. Gaston Campi ile anlaşıldı mı? Bony gündemde mi? Sosa ile sözleşme uzatılacak mı? Roma'dan Abdülkadir Ömür'e teklif var mı? İşte detaylar.

 

Trabzonspor'un unutulmaz efsane oyuncusu Ali Kemal DenizciRadyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

 

Gaston Campi transferi ne durumda?

Her şey başkanın elinde. Başkan da bitti diyor. Ama kesin bitseydi bütün basının haberi olurdu. Şu an tam bitmemiş. Sözleşmenin detaylarını bilmiyorum ama en az 2 yıllık olacak veya 1 yıllık. Şu an net değil. Ama anlaşıldı. Bizim scout grubu Avrupa'da olsun Türkiye'de olsun bonservisi olmayan futbolcuları en iyi şekilde seçildi ve yönetimin önüne koyuldu. Burada yönetim teknik heyetle beraber karar aşamasında oluyor. En uygun maddi ve manevi yönde bakılıp ona göre alınıyor. Alınacak bazı oyuncular var yine. Trabzonspor'un gençlere eğilmesinin nedeni de yarınlar. Teknik heyetten ziyade Trabzonspor'un yarınları çok önemli. Biliyorsunuz teknik direktörler bugün var yarın yok ama Trabzonspor hep var. Kararlar bu yüzden net alınıyor.

 

Wilfried Bony gündemde mi?

Bony, Trabzonspor'un ilgi alanında ama Trabzonspor çok iyiymiş, yetenekliymiş ama Trabzonspor bütçeye bakıyor. Bütçe çok önemli. Olaylara farklı  açıdan bakmak çok önemli. UEFA'nın verdiği talimatlar ortada. Yönetim bunu çok iyi ayarlıyor. Çünkü Trabzonspor artık şu bizi şampiyon yapacak olsa dahi lüks oyunculardan vazgeçti. Bu yönde Trabzonspor sıkıntı çekmek istemiyor. Geçen yıllard Burak'lar, Onur'lar, Kucka'lar... Bunun içinde Sosa'da var. Ödenmiyordu, ödenemiyordu ve futbolcular üzülüyordu. Bu yönde de ister istemez yönetim yalan söylemek zorunda kalıyor.

Şu an Trabzonspor kulüp havasına girdi. Ne yaptığını bilen bir yönetim ve teknik heyet var. Futbolcu kalkıpta benim ki ödenmedi şunu yaparım bunu ortamdan kurtarıyor kendini. Trabzonspor böyle yaparsa yarınları elde eder.

Sosa ile devam edilecek mi?

Bu bütçe ile bu şekilde o paraların ödenme şansı yok. Ama Sosa karakterli bir çocuk Trabzonspor'un gayretlerini görüyor ve müthiş bir abilik yapıyor. Sıkıntı çekiyor ama bunu belli etmiyor. Ama yarınlar da böyle mi olacak hep böyle mi gidecek. Ne yaparsan yap kimse kandırılmaya gelmez. Rodallega mesela niye gitti? İndirim yapmadı, istemedi. Kulüpte ödeyemedi. Rodallega yoksa Trabzonspor'u seviyordu ve istiyordu. Trabzonspor mecbur bu yola başvurmak zorunda. Yönetim Sosa'nın gitmesini tabii istemiyor. Sosa'nın teklifi tam kabul ettiğini bilmiyorum müzakareler devam ediyor. Zamanında verilen sözler var tabii.

 

Roma'dan Abdülkadir Ömür'e teklif var mı?

Bu meblağ kesinlikle yok. Kulaktan dolam konuşmalar, dedikolar. Bu para iyi para. Ama yönetim olarak satmama, bu yıl en azından satmama kararı alınmış. Şu güzellikleri yaparken bir anda bozmak istemiyor. Trabzonspor içinde iyi bir para ama. Öyle bir ortam olsa değişik müzakereler yapılırdı ama şişirme haber.

AJANSSPOR-ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler