Ali Koç aleyhine haberlere 5 günde 1 milyar erişim

Ali Bozkurt
05.01.2024 - 23:48 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 12:55

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk TV ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Ali Koç, kendi aleyhine olan habere erişim sayısını duyurdu. Detaylar...

Ali Koç aleyhine haberlere 5 günde 1 milyar erişim

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Nedir Ne Değildir Özel' programında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Riyad'da yaşanan Süper Kupa krizinin perde arkasını anlatan Ali Koç, kendisi aleyhine yapılan habere gelen erişimi duyurdu. İşte Koç'un açıklamaları...

''1 milyar erişim oldu''

HaberTürk'te açıklamalar yapan Ali Koç, "Ali Koç'un aleyhinde yapılan bir haber 5 günde 1 milyar erişim alır mı? Operasyonel bir olay var. Örgütsel durum bu. Bizim işimiz spor. Bu 3 kulüp Cumhuriyet'ten önce kuruldu. TFF Başkanının bu son olaydan sonra istifa etmesini düşünüyorum. Ben en büyük destekçilerinden biriydim. İsterdik ki iki kulüp sahiplenilsin" dedi.

558 bin haber yapıldı

Ali Koç adına yapılan  558 bin haber 5 günde toplamda 1 milyar erişim aldı. Fenerbahçe Başkanı ise bu duruma tepki gösterdi.

38 bin medya haber

558 bin haberin sosyal medyadan olması yanı sıra 38 bin haberde medya haberi oldu. Ali Koç, bu rakamların toplamda erişim sayısını da 1 milyar olarak duyurdu.

''Aday olmayacağım''

Başkanlık süresi dolduğunda aday olmayı düşünmediğini dile getiren Ali Koç, "Aday olmayı planlamıyorum ki. Asla, asla dememeyi öğrendim. Ama soranlara, arzumun şu an başkanlığa devam etmemek" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler