Fenerbahçe'de Berke Özer, Westerlo Yolcusu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
28.03.2022 - 12:48 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 16:03

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Berke Özer, Belçika Ligi'ne geri dönüyor.

Fenerbahçe'de Berke Özer, Westerlo Yolcusu | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaleci Berke Özer, Belçika Ligi'ne geri dönüyor. Genç kaleciye eski takımı Westerlo yeniden talip oldu. 

Oynayacağı bir takıma gitmek istiyor

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; sürekli oynayabileceği bir takımda olmak isteyen genç eldiven, kiralık olarak iki sezon formasını giydiği Belçika ekibine geri dönmek istiyor. 2019-2021 yılları arasında Westerlo'da forma giyen 21 yaşındaki kaleci, çıktığı 46 maçta kalesinde 49 gol görmüştü.

Westerlo üst lige geri dönüyor

Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Hasan Çetinkaya’nın 2. başkanlığını yaptığı Westerlo, 2 Nisan’da oynayacağı Lommel maçını kazanması hâlinde en üst lige yükselecek.

Benfica ile ismi anılmıştı

Bilindiği üzere, Avrupa'dan birçok talibi olduğu bilinen ve Benfica ile de ismi anılan Berke Özer'e, Portekiz kulübünün herhangi bir ilgi duymadığı ve kulüp yönetiminin anlaşmaya dair çıkan haberleri yalanladığı iddia edilmişti.  

Galatasaray'ı kabul etmedi

Ayrıca, Galatasaray kulübü de Berke Özer için devreye girmiş ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen başarılı kaleci bu teklifi kabul etmemişti. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe 3 Süper Lig oyuncusunu listesine yazdı! Teklif...
Habere Git

Ali Koç ayrılığı açıklamıştı

Sarı-lacivertli takımın başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında 21 yaşındaki kaleci ile yollarını ayıracaklarını açıklamıştı.

 

Koç, "Berke ile iki tarafın da hayrına seneye beraber olmamanın daha doğru olduğuna karar verdik" şeklinde konuşmuştu. 


Öte yandan, Berke Özer bu sezon toplamda 19 maça çıkarken kalesinde 20 gol gördü ve 5 maç kalesini gole kapattı. 

Senin için hazırladığımız haberler