Ali Koç ayrılık sinyalini vermişti! İşte Ferdi Kadıoğlu için gelen teklif ve bonservis ücreti...

Özgür Koç
17.02.2024 - 13:58 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 14:14

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Avrupa'ya transfer olacağını ima etmesinin ardından genç yıldız için sarı-lacivertli yönetime gelen teklifler ortaya çıktı.

Ali Koç ayrılık sinyalini vermişti! İşte Ferdi Kadıoğlu için gelen teklif ve bonservis ücreti...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde kaltıldığı bir televizyon programında sarı lacivertli takımın milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu hakkında "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikâyeye yelken açacak" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe ve Milli Takım formasıyla parladı

2018 yılından bu yana formasını giydiği Fenerbahçe'ye Hollanda ekibi Nijmegen'den 1.4 milyon Euro karşılığında transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, hem sarı lacivertli takımda hem de Milli Takım'da sergilediği performansla Avrupa kulüplerine peşine takmıştı. Ali Koç'un da yıldız oyuncu hakkında yaptığı ayrılık imasının ardından Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için gelen teklifler ortaya çıktı.  

25 milyon Euro'luk teklif

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; İtalyan kulübü Napoli ile Alman devi Borussia Dortmund'un Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ve 25 milyon euro civarında bir teklifin masada olduğu bildirildi.

Fenerbahçe teklifi az buldu

Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan genç yıldız için gelen 25 milyon Euroluk teklifi az buldu.

Euro 2024 beklentisi

Ferdi Kadıoğlu'nun gerçek değerini henüz bulmadığını düşünen sarı-lacivertli kurmaylar yaz aylarında gerçekleştirilecek EURO 2024 sonrasında Ferdi için tekliflerin daha da artacağına inanıyor.

Fenerbahçe'nin bonservis beklentisi

Fenerbahçe'nin Ferdi için beklentisinin en az 35 milyon Euro olduğu, bonuslarla bu rakamın artmasına da kesin gözüyle bakıldığı kaydedildi.

Fiyat yükselebilir

Hem Napoli hem de Dortmurnd'un Ferdi'nin uzun süredir peşinde olduğu bu bakımdan bu iki kulübün fiyatı artırmasının yüksek ihtimal olduğu da gelen haberler arasında.

Sezon performansı

Fenerbahçe'de bu sezon 33 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki futbolcu 2 gol attı ve 3 asist yaptı. Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler