Ali Koç - Aziz Yıldırım saat kaçta hangi kanalda konuşacak?

İsa Kethüda
08.06.2024 - 20:47 | Son Güncellenme: 08.06.2024 - 22:15

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç ile televizyonda konuşmayı kabul etti. Peki Ali Koç - Aziz Yıldırım saat kaçta hangi kanalda konuşacak? İşte detaylar.

Ali Koç - Aziz Yıldırım saat kaçta hangi kanalda konuşacak?

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un televizyona çıkma teklifini kabul etti. 

Aziz Yıldırım: "Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız"

Ali Koç'un yaptığı çağrıyı kabul eden Yıldırım, "Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Ali Koç: "Tarihte son kez olacak bu çağrı"

Ali Koç ise, "Fırsat bu fırsat, konuşmanızı yapamadınız burada. Tarihte son kez olacak bu çağrı. İstediğiniz yerde buluşalım ve söylemek istediklerinizi ve ben de size söylemek istediklerimi yüzünüze bakarak söylemek istiyorum" şeklinde Aziz Yıldırım'a çağrıda bulunmuştu.

Ertem Şener'den teklif

Gazeteci Ertem Şener, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ı Beyaz TV'de ağırlamak istediğini söyledi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şener, "Sayın Ali Koç ve Sayın Aziz Yıldırım, Beyaz Futbol’da tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesi doğrultusunda sizleri ağırlamaktan şeref duyarım" dedi. 

Kanal belli oldu

Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın hangi kanalda baş başa konuşacağı netleşdi. Aziz Yıldırım ile Ali Koç, saat 23.00'da Habertürk TV'de yayına çıkma kararı aldı.

Habertürk TV frekans bilgileri neler?

Türksat 4A uydusu, 12210 Mhz, Horizontal(H), 10000 Symbol, 3/4 FEC 8PSK

Senin için hazırladığımız haberler