Ali Koç: "Biz getireceğiz dersek getiririz ama imza atmadan ağzımızı açmayız"

02.06.2024 - 17:35 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 17:52

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın da hoca adayının Mourinho olması hakkında açıklama yaptı.

Ali Koç: "Biz getireceğiz dersek getiririz ama imza atmadan ağzımızı açmayız"

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Sarı-Lacivertli kulüp teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırırken, dünyaca ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho ile anlaşma sağladı.

Mourinho imza için İstanbul'da

8-9 Haziran'da başkanlık seçimine gidecek Fenerbahçe'de teknik direktör konusu çözüldü. Jose Mourinho, resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldi.

Ali Koç'tan açıklama

Başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, Jose Mourinho tercihinde Yıldırım'ın etkisi olduğu iddiaları hakkında açıklama yaptı. Koç, "Öyle bir hava yaratılıyor ki sanki başkaları sayesinde Mourinho buraya geldi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho, İstanbul'da!
Habere Git

"Mourinho'ya neden biz, diye sordum"

Portekizli teknik adamla arasında geçen diyaloğu aktaran Ali Koç şunları söyledi: "Mourinho'ya neden biz, diye sordum. 'Türkiye'de tek hedefim şampiyon olmak değil. Avrupa'da başarılı olup orada da başardı dedirtmek için geliyorum.' dedi"

"Biz getireceğiz dersek getiririz ama imza atmadan ağzımızı açmayız"

Koç, "Biz getireceğiz dersek getiririz ama imza atmadan ağzımızı açmayız. Öyle bir hava yaratılıyor ki sanki başkaları sayesinde Mourinho buraya geldi" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler