Ali Koç bizzat açıkladı! Serdar Aziz ve Altay Bayındır kalacak mı?

Orhan Gülek
17.03.2022 - 20:08 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 20:15

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Serdar Aziz ve Altay Bayındır'ın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar

Ali Koç bizzat açıkladı! Serdar Aziz ve Altay Bayındır kalacak mı?

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 6 genç isim için düzenlenene basın toplantısında sorulara yanıt verdi.

Sözleşmesi bitecek olan Serdar Aziz ile ilgili konuşan Ali Koç "Serdar Aziz, bence Türkiye'deki en iyi yerli stoper. Belli bir noktaya geldik." dedi.

 

Serdar Aziz'in 2021-22 Sezonu Performansı

 

2021-22 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 21 resmi maçta görev yapan Serdar Aziz gol veya asist katkısı veremedi. Serdar Aziz, 2018-19 sezonunun devre arasında ​Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Ali Koç'tan Altay Bayındır açıklaması

Altay Bayındır ile ilgili de açıklama yapan Ali Koç "Altay ile yeni başladık görüşmelere. Altay benim görmek istediğim profildir. Ersun Hoca buldu getirdi, gündemimizde yoktu. 21 yaşında kaleye geçer mi dediler, geçti. Hayalimdeki futbolcu profili. Başarılı ama kendini hep geliştiriyor. Hem fiziken hem mental olarak. Ders alıyor, lisan dersi alıyor, psikoloğu var. Hayatında hedefleri var. Ciddi, çok olgun, Fenerbahçe'yi dibine kadar benimsemiş, çubuklu formayı taşımanın sorumluluğuna hakim, bu yükü kaldırabilecek, örnek olabilecek, lider karakterli bir oyuncumuz. Kaledeki 90 dakikalık performansı değil, hayatın her alanını yaşayış şekliyle Fenerbahçe'de görmek istediğim sporcu profilidir. Altay ile sözleşme görüşmelerine yeni başladık. Sıkıntı olmaz. Altay bizim parçamız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Berke Özer ile yola devam edilecek mi? Ali Koç resmen açıkladı...
Habere Git

Alanyaspor maçında asist yaptı

Geldiğinden itibaren ilk 11’in değişmez ismi olan Altay performansıyla yeni efsane olma yolunda ilerliyor. Altay Bayındır, Fenerbahçe'nin 5-2 kazandığı Alanyaspor maçında takımının Rossi ile bulduğu ilk golde kendi ceza sahası çizgisinin hemen dışından verdiği pasla asist yaptı. Bu gol pasıyla birlikte Altay Bayındır, bu sezon Süper Lig'de asist yapan ilk kaleci oldu   

11 sezon sonra bir ilk

Profesyonel kariyerindeki ilk asistini Alanyaspor karşısında yapan Altay Bayındır, 2010/11'den bu yana Süper Lig'de gol pası veren ilk Fenerbahçe kalecisi oldu.

105 gün sonra geri döndü

Altay Bayındır, omuz sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3.5 ay yeşil sahalardan uzak kalmıştı. 30 Ekim 2021 tarihinde oynanan Konyaspor maçında omzundan sakatlanan 23 yaşındaki kaleci, 12 Şubat 2022 tarihinde oynanan Giresunspor maçında forma giyerek 105 günün ardından sahalara geri döndü. Altay Bayındır, sakatlandığı döneme kadar bu sezon Fenerbahçe forması altında 15 maça çıkmıştı. Bayındır, bu maçlarda 19 gol yerken, 4 maçta kalesini gole kapatmayı başarmıştı.


 

Berke Özer ile ayrılık

Sarı-lacivertli takımda sözleşmesi bitecek kaleci Berke Özer için de açıklama yapan Ali Koç "Her iki tarafın da hayrı için Berke Özer ile seneye birlikte olmama kararı verdik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler