Ali Koç, Vakıfbank'ı geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Opet'i değerlendirdi

Orhan Gülek
29.10.2022 - 17:04 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 18:22

2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda Vakıfbank’ı 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan Fenerbahçe Opet'de başkan Ali Koç, maç sonu konuştu.

Ali Koç, Vakıfbank'ı geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Opet'i değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda Fenerbahçe Opet, Vakıfbank’ı 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maç sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

"Diğer şampiyonluklarımız habercisi olur"

Bu sezon başarılara açık bir kulüp olduklarını dile getiren Koç "Muhteşem maç çıkardılar. Yendiğimiz takım ya dünyanın en iyi takımı ya da en iyi 1-2 takımdan biri. 3-0 net skor. İnşallah bu senemiz açık, şansımzı bol olur Bu sene tüm kupalara talibiz. 99. yılımızı bitirdik. Yarın 100. yılımızın ilk gününü yaşayacağız. Yarın ve her kupaya talibi dediğimiz ortamda sezona kupayla başlamak, 99. yılı muhteşem zaferle kutlamak, inşallah bundan sonraki aylarda diğer şampiyonluklarımız habercisi olur." dedi.

"Henüz baştayız ama çok ümitliyiz"

Tüm branşlarda iyi başladıklarını ifade eden Koç "Bu sene iyi başladık. Tünelin sonunda büyük bir ışık var. İnşallah devamını getirip önce futbolda sonra diğer branşlarda kupaları getirmeye devam ederiz. Basketbolda dün müthiş bir zafer yaşadık. Henüz baştayız ama çok ümitliyiz. Herkes mutluluğun en iyisini hak ediyor. dedi.

İlgini Çekebilir
Egonu değil Arina... VakıfBank değil Fenerbahçe
Habere Git

"Taraftara bir sözüm var"

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin sahasında konuk ettiği Fransız ekibi Rennes'e karşı müthiş bir geri dönüşe imza atarak maçı 3-0'dan 3-3'e getirdiği mücadeleyle ilgili de konuşan Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

 "Burada bitirmek istiyorduk. Çünkü çok kuvvetli takımlar geliyor Şampiyonlar Ligi'nden. Ama 3-0'dan 3-3'e gelmek, 3 puan etkisi yaptı. İnancımızı daha da arttırdı. Taraftara bir sözüm var, hocamız doğru noktaya parmak bastı."

 

"Hayretler içindeyim, çok üzüldüm"

Karşılaşmada taraftarın kaleci Altay Bayındır'a gösterdiği tepkiye de değinen Ali Koç "Olacak iş değil. Geçen sene ile siyah-beyaz ile fark var. Hayretler içindeyim, çok üzüldüm. Hocamız gerekeni söyledi. Bazı arkadaşlar kendilerini silkelemeli. Alay ettiler resmen. Tribünlerde oto-kontrol olursa, hocamızın söylediklerinden sonra oto-kontrol olur." dedi.

Jorge Jesus, Altay Bayındır'a sahip çıkmıştı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 3-3 berabere kaldıkları Rennes maçı sonrası açıklamalarda bulunmuş ve tecrübeli teknik adam, ''Altay'a tepkiler oldu, ona gösterilmiş tepki bana gösterilmiştir. Ben böyle bir şey görmek istemem, böyle ortamda bulunmak istemem. Bu şekilde olmaması gerekiyor." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler