Ali Koç: "Bunlar Türk futboluna katkı sağlayacak şeyler"

12.09.2018 - 19:52 | Son Güncellenme: 12.09.2018 - 22:52

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu Futbolun Süperleri 2018 Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.

Ali Koç: "Bunlar Türk futboluna katkı sağlayacak şeyler"

"Bunlar Türk futboluna katkı sağlayacak şeyler."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu Futbolun Süperleri 2018 Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bunlar Türk futboluna katkı sağlayacak şeyler. Bunları elinizden geldiğince sıklıkla yaparsanız biz de katkı sağlarız.

Cocu: "Burada olmak harika"

Fenerbahçe teknik direktörü Cocu'nun açıklamaları ise şu şekilde:

Burada olmak harika. Böyle bir organizasyonun futbol dünyası için önemli olduğunu düşünüyorum. Ben de burada olduğum için çok mutluyum. Her başlangıç zordur. Sonunda seviniriz.

Ali Koç: "Benim sezonum bu yıl başladı"

Benim sezonum bu yıl başladı. Bu yarışma umarım sporun gerçek kimliğini, adilliğini ve fair play ruhunu yansıtır.

Bu gecenin önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah devamı da gelir. Buradaki ödüllerde fair play var. Saygı, küfürsüz stadyumlar gibi değerler koyabilirsek daha da güzel. Sorunlarımız aynı, kafa kafaya verirse halledilecek sorunlar. Futbola heyecan ve değer katıyorsunuz. Kombine ve bilet gelirleri bir yere kadar yayıncı kuruluşun katkıları önemli. Umarım siz de yatırımların karşılığını alırsınız.

"Süper Lig, Avrupa'daki en önemli liglerden biri"

Süper Lig, Avrupa'daki en önemli liglerden birisi. Fiziksel açıdan güçlü oyunculara sahip bir lig. Buraya gelmeden önce bilgi sahibiydim. Burada güzel işler yapmak istiyorum.

Senin için hazırladığımız haberler