Ali Koç duyurdu, Eda Erdem'in heykeli dikiliyor!

Akın Ungan
09.09.2023 - 12:04 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 17:48

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tüzük Tadil Kongresi'nde Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini açıkladı.

Ali Koç duyurdu, Eda Erdem'in heykeli dikiliyor!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe camiası, Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi'nde bir araya geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuşma yapmak için çıktığı kürsüde, Türkiye tarihine geçecek bir haberi duyurdu.

Eda Erdem'in heykeli dikilecek

A Milli Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşarak, dünya 1 numarası olmuştu. Filenin Sultanları son olarak Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı devirerek altın madalya kazandı. Ay-Yıldızlılar'ın bu başarısı dünyada yankı uyandırdı. Ali Koç, Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini duyurdu.

"Kendisi de bilmiyor şu an itibarıyla öğrenmiş oldu"

Ali Koç, "Aldığımız karar çerçevesinde Alex, Lefter, Can Bartu ve Eda Erdem heykeli olacak. 

İlgini Çekebilir
CANLI - Fenerbahçe'de tarihi kongre
Habere Git

Kendisi de bilmiyor şu an itibarıyla öğrenmiş oldu. Gani gani hak etti" ifadelerini kullandı.

Eda Erdem: "Her sporcunun hayalidir"

Geçtiğimiz gün TRT Spor'da katıldığı programda heykelinin dikilmesi konusundaki yorumlar için Eda Erdem, "Heykel konusunda sürekli yorumlar yapılıyor ancak benim bu konu hakkında bir şey söylemem doğru olmaz. Taraftarlarımız ya da kulübümün bu konuda bir düşüncesi varsa da tabii her sporcunun hayalidir diye düşünüyorum" sözleriyle açık kapı bırakmıştı.

"Dünya 1 numarasıyız, Olimpiyat şampiyonluğu neden olmasın?"

2024 Paris Olimpiyatları'ndaki hedef konusunda ise tecrübeli oyuncu, "Takımın gidişatı, performans tabii tesadüf değil. Önümüzdeki yaz için de güzel işaretler veriyor. Herkesin hedefi Olimpiyat şampiyonluğu. Şu an dünya 1 numarasıyız, Avrupa'nın en iyisiyiz. Neden olmasın?" sözleriyle iddiasını ortaya koydu. 

Senin için hazırladığımız haberler