Ali Koç ile Acun Ilıcalı İngiltere'de buluştu

Akın Ungan
16.01.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 08:09

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, İngiltere'de bir araya geldi. Ali Koç, İngiltere'de yeni teknik direktörlerle mi görüşüyor?

Ali Koç ile Acun Ilıcalı İngiltere'de buluştu

Vitor Pereira'nın ayrılığından sonra takımın başına geçici olarak İsmail Kartal'ı getiren Ali Koç, İngiltere'ye giderek, Hull City'i satın aldığını duyuran Acun Ilıcalı ile bir araya geldi.

Koç-Ilıcalı zirvesi

Fanatik'in haberine göre, Ali Koç ile Acun Ilıcalı, hafta içi bir araya gelerek, lüks bir rezidansta Fenerbahçe'nin maçını tabletten takip etti.

Allahyar ve Zajc görüşmesi

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı'nın, Fenerbahçe'de forma giyen Allahyar ve Zajc ile ilgilendiği iddia edilirken, ikilinin bu transferler ile ilgili görüşme gerçekleştirdiği düşünülüyor.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'nın kızları trafik kazası geçirdi
Habere Git

Başka bir teknik direktör mü var?

İsmail Kartal'ın açıklanması ile Almanya'ya uçarak, Joachim Löw ile görüştüğü bilinen Ali Koç'un İngiltere'ye seyahati, "Başka bir teknik direktör adayı mı var?" sorusunu akıllara getirdi.

Hull City üzdü!

Öte yandan Hull City, Championship 27. haftasında bugün karşılaştığı Stoke City maçında, kendi evinde 2-0 mağlup oldu. Mücadele içerisinde fazla varlık gösteremeyen ev sahibi ekip, Stoke City oyuncuları J. Brown ve T. Ince'den gelen goller ile yıkıldı.

Senin için hazırladığımız haberler