Ali Koç ile Galatasaray yöneticisi Eray Yazgan arasında büyük tartışma!

Özgür Koç
20.05.2024 - 08:53 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 09:05

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da ve yönetim kurulu üyeleri, 1-0'lık Galatasaray zaferi sonrası RAMS Park'a geldi. Tüm takım ve yönetim kurulu üyeleri, Rams Park zeminine gelip galibiyeti kutladı. Kutlamalar sırasında gerginlik çıktı ve sahaya güvenlik güçleri girdi.

Ali Koç ile Galatasaray yöneticisi Eray Yazgan arasında büyük tartışma!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe 10 kişi kaldığı maçta deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Rams Park Stadı'nda gelen Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri futbolcular ile birlikte saha içinde galibiyeti kutladı. Daha sonra bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi ve iki taraf arasında büyük gerginlik yaşandı. Emniyet güçleri olaya müdahale etti ve yaşanan gerilimin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular içeriye girdi.

Ali Koc ile Eray Yazgan arasında gerilim: "Çık buradan yoksa.."

Stadyum yönetimi sarı lacivertli yöneticiler ve futbolcuların tezahüratları üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı. Saha içinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan arasında gerginlik yaşandığı görüldü. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Ali Koç, Eray Yazgan'a, "Çık buradan yoksa dayak yiyeceksin" dedi.

Koç'tan Selahattin Baki'ye sert çıkış

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yönetici arkadaşı Selahattin Baki'ye de tepki gösterdiği ve sakinleştirmek için yakasına yapıştığı ekranlara yansıdı. Ali Koç'un Baki'ye "Sana sus dediğimde susacaksın." sözleriyle serzenişte bulunduğu gözlendi.

Ali Koç: "İşimiz bitti gidebiliriz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kutlama sonrası yöneticiler ve takımla soyunma odası koridoruna yöneldi. Ali Koç'un koridorda "Haydi işimiz bitti, gidebiliriz" dediği duyuldu.

Bir gerginlik daha

Öte yandan Fenerbahçe kafilesinin RAMS Park'tan ayrıldığı sırada karma alanda bir gerginlik daha yaşandı. Fenerbahçe kafilesinin peşlerinden gitmek isteyen Galatasaray personellerine çevik kuvvet engel oldu. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un olayları yatıştırmaya çalıştığı gözlemlendi.

Senin için hazırladığımız haberler