Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus İle Özel Görüşme Yapacak

Ali Bozkurt
12.01.2023 - 08:41 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 08:56

Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus ile tesislerde özel görüşme yapacak. Detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus İle Özel Görüşme Yapacak

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Samandıra'ya gitti. Koç, teknik direktör Jorge Jesus ile transfer detaylarını görüşmenin yanı sıra Galatasaray maçında alınan mağlubiyet için görüşme yapacağı iddia edildi. Detaylar...

Ali Koç ile Jesus görüşüyor

Milliyet'te yer alan habere göre, Kadıköy’deki Galatasaray mağlubiyeti ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Jorge Jesus ile bir araya geldi. Zaman zaman tesisleri ziyaret eden Başkan Koç derbideki hayal kırıklığı sonrası Samandıra’ya gitti. Koç’un burada sadece Jesus ile ikili bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Ali Koç, Jorge Jesus'a güveniyor

Başkan Koç, teknik direktör Jorge Jesus'a şampiyonluk yolunda güvendiğini haberin detayları arasında yer aldı. Detaylarda Jesus’a duyduğu güveni tekrarlayarak destek veren Başkan Ali Koç’un, Galatasaray maçı ve bugüne kadarki süreci Portekizli hocayla değerlendirdiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Samet Akaydın'ı duyurdu! İşte transfer maliyeti...
Habere Git

“Bu normal bir maç”

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un Galatasaray maçına hazırlanırken rakibine karşı  “Bu normal bir maç” algısı yapma başlanıştı. Sarı-lacivertliler derbideki hayal kırıklığını biraz da Jesus’un, “Bu normal bir maç” görüşüne ve bunu oyunculara aktarmasına bağladığı ifade edildi.

Jorge Jesus'tan taraftara mesaj

Galatasaray mağlubiyeti sonrası sessizliğini koruyan Jorge Jesus,  Instagram hesabından paylaşım yaptı. Kadıköy'de Galatasaray'a karşı detek olan araftarların bir videosunu paylaşan Portekizli teknik adam, “Eşsiz bir ortam ile bu kadar hak eden taraftarımıza galibiyet hediye edemedik. Hadi birinciliği ve hedeflerimizi arayalım” ifadelerini kullandı

İlk transfer savunmaya

Fenerbahçe, ara transfer döneminin ilk trasferini savunma bölgesine yaptı. Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Samet Akaydın’ı resmen kadrosuna katarak 3.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç: "Biz şampiyon olacağız"
Habere Git

Samet Akaydın'ın bonservisi belli oldu

Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan transfer ettiği 28 yaşındaki savunma oyuncusu Samet Akaydın için 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Tecrübeli oyuncu 3.5 yıl Sarı-Lacivertli forma giyecek.

Kanarya, yeni transferi Samet'i  “Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Haydi Fenerbahçe” diyerek sosyal medya hesabından duyurdu. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon A Milli Takım formasını da ilk kez giyme şansı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler