Fenerbahçe'ye transferi suya düşen Efecan Karaca dünyaya küstü!

04.02.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 10:50

Alanyaspor'un tecrübeli kaptanı Efecan Karaca, Fenerbahçe'ye transferi iki kulüp başkanı arasında yaşanan gerilim nedeniyle gerçekleşmeyince dünyaya küstü. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'ye transferi suya düşen Efecan Karaca dünyaya küstü!

Efecan Karaca yıkıldı

Fenerbahçe'ye imzası beklenirken iki kulüp başkanının yaşadığı gerilim sonrası transferi rafa kalkan Efecan adeta yıkıldı. Önceki gün idmana çıkmayan, eşyalarını toplamaya hazırlanırken transferi açmaza giren Alanyalı oyuncunun çok üzüldüğü ve içine kapandığı öğrenildi.

Ali Koç'la konuştuktan sonra telefonunu kapattı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ali Koç’un telefonla arayarak transferin tıkanma nedenini anlattığı yıldız oyuncu dün sabaha kadar telefonunu kapatıp kimseyle görüşmedi. Efecan’ın yaşadığı travmayı atlatması için takım arkadaşları ve yöneticiler seferber oldu.

G.Saray ve Trabzonspor da istiyordu

32 yaşındaki deneyimli oyuncunun ismi altyapısında yetiştiği eski takımı Galatasaray ve Trabzonspor anılıyordu.

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Efecan Karaca için Trabzonspor'dan resmi teklif almadıklarını söylemişti.

İlgini Çekebilir
Reims'den Konan açıklaması: 'Fenerbahçe ile anlaştık, ancak..."
Habere Git

Farioli: Efecan yeri doldurulamaz bir oyuncu, gelen teklifler rahatsız ediyor

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Fenerbahçe'nin temaslarda bulunduğu Efecan Karaca ile ilgili konuşmuştu.

İtalyan teknik adam Efecan Karaca takımda kalacak mı? sorusuna, ''Efecan Karaca, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir Transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor.'' yanıtını vermişti.

Alanyaspor'da 8. sezonu

Alanyaspor formasıyla 8. sezonunu geçiren tecrübeli futbolcu, yeşil turunculu formayla 291 maça çıktı. Efecan bu maçlarda 28 gol ve 52 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler