Ali Koç ilk kez Joachim Löw ile görüştüğünü kendi ağzıyla onayladı

Feride Kara
31.03.2022 - 20:49 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 22:28

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katıldığı toplantıda bir taraftarın konuşması sırasında Alman teknik adam Joachim Löw ile görüştüğünü kendi ağzından onayladı

Ali Koç ilk kez Joachim Löw ile görüştüğünü kendi ağzıyla onayladı

Fenerbahçe'nin yeni sezonda için teknik direktörlük koltuğu için bir numaralı adayı olan Joachim Löw ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Ali Koç Löw görüşmesini kendi ağzından doğruladı

Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç taraftarlarla bir araya geldiği bir toplantıya katıldı. Konuşmak için kürsüye çıkan genç bir taraftar Koç'a "Joachim Löw ile görüşüldüğü söyleniyor" diyerek Ali Koç'a baktı. Koç da doğru diyerek genç taraftarı onayladı. Uzun zamandır gündemde olan Löw ile ilgili Koç, ilk defa birinci ağızdan görüşüldüğünü açıkladı.

İlgini Çekebilir
İşte menajerlere verilen ücretler! Fenerbahçe lider
Habere Git

Löw Almanya ile Dünya Kupasını kaldırdı

Fenerbahçe'nin gündemindeki Löw 2006’da Almanya Milli Takımı'nın başına geçti ve 2006 ile 2010 FIFA Dünya Kupaları’nda 3. Euro 2008’de de 2. olma başarısı gösterdi. Euro 2012’de yarı finalde İtalya’ya elenen Almanya, 2014 yılında Brezilya’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nda yarı final maçında ev sahibi Brezilya’yı 7-1, yenerek, finalde de Arjantin’i devirerek Joachim Löw yöentiminde Dünya Kupası’nı kaldırma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler