Ali Koç isim isim yalanladı, Dilmen'e mesaj yolladı

23.06.2021 - 00:18 | Son Güncellenme: 23.06.2021 - 12:15

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk'e konuştu.. Ali Koç, Rıdvan Dilmen'in sportif direktörlük iddiası ile teknik direktörler Favre ve Dalic hakkında konuştu.

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basında Fenerbahçe ile ismi yazılan birçok isim hakkında somut bilgiler verdi. Habertürk yayına katılan Koç, teknik direktörlük için İsviçreli Lucien Favre ve Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic'in gündemlerinde olmadığını söyledi. Sportif direktörlük konusunda da Rıdvan Dilmen iddiasını birinci ağızdan yalanlandı.

Ali Koç'un isim isim yaptığı değerlendirmeler şöyle:

  • Lucien Favre:  Favre ile bir görüşmemiz olmadı. Favre’nin kendisiyle... Favre’yi temsil eden bir kişiyle görüşmemiz oldu ve o 'Baskının çok olduğu bir ülke' diye konuştu.
  • Zlatko Dalic: Dalic benim çok büyük bir arzumdu. Geçen sezon çok güzel bir rapor hazırladı bize. 40-45 sayfalık. Karakteristik özellikleri bana çok uyuyordu. Turnuva bir sene ertelenince olmadı. Ama bu dönemde hiç konuşmadık.

Rıdvan Dilmen'e mesaj

Ali Koç'un yalanladığı bir diğer isimse yorumcu Rıdvan Dilmen oldu. Koç, Dilmen'i Fenerbahçe'ye üye olmadığı için yönetim kuruluna alma ihtimalinin bulunmadığını söyledi.  Sportif direktörlük için Dilmen'i düşünmediğini vurgulayan Koç şöyle konuştu: "Rıdvan Dilmen arkadaşım, dostum. O da kendi alanında medya tarafında savaş veriyor. Oraların da temizlenmesi lazım. Münferit üyeleri hala çalışıyorlar. Rıdvan benim çok saygı duyduğum mücadele veriyor. Tek başına veriyor. Rıdvan futbol adına inandığım, güvendiğim biri. Üye olsa yönetime de alırsın ama üye değil. Onun verdiği mücadeleyi gözardı etmeyin."

Ali Koç, "Ben Rıdvan Dilmen olsam bulunduğum sektörde kalırdım" diyerek mesaj gönderdi.
 

Senin için hazırladığımız haberler