Fenerbahçe Yönetimi, İsmail Kartal'ı Ziyaret Etti, Ali Koç'un Pozu Tepki Çekti

29.06.2023 - 17:25 | Son Güncellenme: 29.06.2023 - 18:38

Fenerbahçe yönetimi yeni teknik direktör İsmail Kartal'ı ziyaret etti. Başkan Ali Koç'un, Kartal'ın yanında verdiği poz taraftarın tepkisini çekti.

Fenerbahçe Yönetimi, İsmail Kartal'ı Ziyaret Etti, Ali Koç'un Pozu Tepki Çekti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe, hazırlıklara start verdi. Sarı-Lacivertli takım, geçtiğimiz gün yeni teknik direktörünü açıkladı. Fenerbahçe yönetimi, bugün Kartal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ali Koç'un verdiği poz ise taraftarın tepkisini çekti.

İsmail Kartal 3. dönemine başladı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal oldu. Kartal, geçtiğimiz gün kulüp tarafından resmen açıklandı. Tecrübeli çalıştırıcı böylece Sarı-Lacivertliler'deki 3. dönemine başladı.

Yönetimden İsmail Kartal'a ziyaret

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, yeni hocasına ziyarette bulundu. Yönetim, İsmail Kartal'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu!
Habere Git

"Ali Koç ve yöneticilerimiz hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi"

Yapılan açıklamada, "Samandıra Can Bartu Tesislerinde mesaisine başlayan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’a, Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın devamında, "Başkanımızın yanı sıra Genel Sekreter Burak Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ketenci’nin katıldığı ziyarette, yeni sezon yapılanması ve takvimi ile ilgili konular görüşüldü" denildi.

"İmza töreni önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek"

Son olarak, "Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın resmi imza töreni önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
İşte Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın ilk transferi!
Habere Git

Ali Koç'un pozuna "saygısızlık" denildi

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un teknik direktör İsmail Kartal'a yapatığı ziyarette objektiflere verdiği poz tepki çekti. Fenerbahçe taraftarı, Koç'un İsmail Kartal'ın yanında ellerini cebine sokarak verdiği pozu saygısızlık olarak nitelendirdi.

"Bu saygısızlığı Jesus'a yapabilir miydin?"

Bir Fenerbahçe taraftarı, "Sanki İsmail'i zorla getirdiler. Saygısız bir duruş Ali Bey" ifadelerini kullandı. Bir başka taraftar ise "Elini cebinden çıkar Ali Koç. İhtiyaç halinde olduğu için üçüncü kez takımın başına geçen, Hac ibadetini yarıda kesip İstanbul'a dönmüş adama azıcık saygınız olsun. Biz taraftar olarak İsmail Kartal'ın arkasındayız. Başarı hocamıza, başarısızlık yönetime yazar, bilinsin" dedi. Bir taraftar ise "Bu saygısızlığı Jesus'a yapabilir miydin?" diye sordu.

Senin için hazırladığımız haberler