Ali Koç, Jorge Jesus ile görüşmek için Portekiz’e gidecek
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce beraber fotoğrafları basına yansıdığı teknik direktör Jorge Jesus ile görüşmek için bu sabah Portekiz'e gidecek.

Son 5 Haber

Amedspor, yıldız transferi için Dünya Kupası'nın tamamlanmasını bekliyor

Galatasaray'dan Ponomarenko Hamlesi! 20 Milyon Euroluk Teklife Ret

Fenerbahçe'den ayrılan Devon Hall, Milano ile anlaştı

Okan Buruk, Dünya Kupası'nda hayran kaldığı 22 yaşındaki futbolcunun transferini istedi

Tottenham'dan Sandro Tonali için dev teklif: 117 milyon Euro!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sahip olduğu Koç 1 uçağı yarın sabah 09.00'da Jorge Jesus ile görüşmek için yarın Portekiz'e uçacak. Bu Ali Koç ile Jorge Jesus arasındaki ikinci görüşme olacak.
Daha önce sarı-lacivertliler, Portekiz’de Lizbon’da Jorge Jesus’la bire bir görüşmelerini gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç’un katıldığı görüşmelerde Jorge Jesus ile birlikte Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa da bulunmuştu.
67 yaşındaki Jorge Jesus bugün Rio'da Fenerbahçe ile anlaşma konusunda konuşurken ülkesine döndüğünde durumun netlik kazanacağını belirtti. Fenerbahçe'nin kendisini beklediğini aktaran Jesus, "Portekiz'e döndüğümde hayatımla ilgili ne yapacağım konusunda konuşmaya başlayacağım. Fenerbahçe de Portekiz'e dönmemi bekliyor. Ne olacağını bilmiyorum ama kararlar almaya başlamam gerekecek" ifadelerini kullandı.