Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı! 2 yıllık sözleşme

31.05.2024 - 10:41 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 11:50

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco, Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Açıklamanın bugün gelmesi bekleniyor.

Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı! 2 yıllık sözleşme

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken gelecek sezon takımın başında olacak teknik direktör de merak ediliyordu. Sarı-lacivertli ekipte Ali Koç'tan flaş bir hamle geldi.

Fenerbahçe, Mourinho ile anlaşma sağladı

Sky Sport ve Abola'nın son dakika haberine göre Fenerbahçe, Jose Mourinho'da mutlu sona ulaştı. Bir süredir Teknik Direktör arayışında olan sarı-lacivertli kulüp, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı.

Acun Ilıcalı ve Ali Koç, Londra'ya gidiyor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Ali Koç, Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Acun Ilıcalı ve Ali Koç, Londra'ya gidiyor. Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini beraber izleyecekler.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, İsmail Kartal ile resmen yollarını ayırdı
Habere Git

Ali Koç, cuma gününü işaret etmişti

Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çarşamba akşamı yaptığı açıklamada yeni teknik direktörün bugün duyurulacağını bildirmişti. Başkan Koç konuyla ilgili, "İsmail Hoca ile mi devam edeceğiz yoksa yabancı hoca ile mi şunun garantisini verebilirim; cuma günü seçime girerken hocamızın kim olduğunu net bir şekilde bileceksiniz" ifadelerini kullandı.

Mario Branco devreye girdi, Mourinho geldi

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın ilk teknik direktör adayı Jose Mourinho'ydu. Yıldırım, Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalinde Portekizli çalıştırıcı ile görüşeceğini açıklamıştı.

Ancak Ali Koç'tan sürpriz bir hamle geldi. Elini çabuk tutan Ali Koç, Mario Branco aracılığıyla Jose Mourinho'yla anlaşmaya vardı. 

İsmail Kartal ayrıldı

Öte yandan sarı lacivertli takım, teknik direktör İsmail Kartal ile resmen yollarını ayırdı. Ayrılık kararının da gün içinde resmen duyurulması bekleniyor.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe karnesi

Sezon başında üçüncü kez Fenerbahçe'nin başına gelen İsmail Kartal, Sarı-lacivertli takımla 90 lig maçına çıkarken 65 galibiyet aldı ve 2.38 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler