Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Kimse bizim önümüze geçemez"

Akın Ungan
28.06.2024 - 12:26 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 12:29

Son dakika | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni dönemde göreve gelen kurullar için düzenlenen mazbata töreninde açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Kimse bizim önümüze geçemez"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de yeni dönemde göreve gelen kurullar için mazbata töreni düzenlendi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe’yi beklentilerimizin ötesinde başarılara ulaştıracağız"

Ali Koç, "Ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız Genel Kurulda da ifade ettiğimiz gibi Fenerbahçe çağının başlangıcı olarak ifade ettiğim bu dönemi inşallah hep beraber omuz omuza, birbirimizden güç alarak, birbirimize güç vererek Fenerbahçe’yi beklentilerimizin ötesinde başarılara inşallah hep beraber ulaştıracağız" dedi.

"Rakibimiz şampiyon oldu, üç gün ya konuşuldu, konuşulmadı"

Koç, "Bir rakibimiz şampiyon oldu, üç gün ya konuşuldu, konuşulmadı. Fenerbahçe’nin yeni hocası, Fenerbahçe’nin seçimleri konuşuldu. Bu kulübün ne kadar güçlü, kudretli, kuvvetli olduğunu iyi anımsamalıyız ve bu camianın gücünü, enerjisini birbirimize değil, dışarıya vermesi gerektiği zamanlar da çoktan gelip geçmiştir" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Morata'nın menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe...
Habere Git

"Bundan sonra enerjimizi birbirimizle uğraşmakla değil, bizle uğraşanlara veririz"

Ali Koç, "İnşallah bundan sonra enerjimizi birbirimizle uğraşmakla değil, bizle uğraşanlara veririz. Biz camia olarak bir şeye odaklandığımız zaman kimse bizim önümüze geçemez" açıklamasını yaptı.

Sözlerine devam eden Ali Koç, "Bunu bütün tarihimiz boyunca gösterdik, yakın tarihte de en son 3 Temmuz’da göstermiş olduk" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler