"Ali Koç, Lucescu'yu getirirse sonu olur"

27.03.2020 - 17:34 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 17:40

"Ali Koç, Lucescu'yu getirirse sonu olur"

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Okan Koç'tan çarpıcı Lucescu yorumu geldi.

Beşiktaş'ta Rumen teknik direktörle çalışma imkanı bulan Koç, "Lucescu, Fenerbahçe için yanlış tercih. Ali Koç, Lucescu'yu getirirse sonunu hazırlar." dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Okan Koç, "Bu Lucescu ile artık olmaz. Lucescu, Fenerbahçe'ye gelirse Ali Koç kendi ayağına sıkmış olur. Ali Koç, Lucescu'yu göreve getirirse kendi sonunu hazırlar. Lucescu, Fenerbahçe'ye gelirse Ali Koç gelecek yıl sezon sonunu göremez. Lucescu'nun her zaman en büyük hayali Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamaktı. Bunu yakın çevresiyle de paylaştı. Lucescu'nun Türkiye'deki hayali Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'yi de şampiyon yapmak. Lucescu, Fenerbahçe için yanlış tercih. Fenerbahçe için Erol Bulut daha doğru tercih olur. Beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluğunda Lucescu'nun çok önemli katkıları da olmadı, o dönem kadro çok iyiydi." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Falcao, Galatasaray'a geldiğinde 'Hayaller Falcao, gerçekler Marcao' dedim fakat bana tepki gösterildi. Fatih Hoca, Falcao'yu istemedi. Fatih Hoca, Mbwana Samatta'yı istedi. Kariyerimde çok hatalar yaptım. Kariyerimde en önemli kırılma noktası Konyaspor'dan Ankaragücü'ne dönmem oldu. O sezon Konya'da iyi bir dönem geçirirken Ankaragücü'ne gittim ve Ankara'da gece hayatı ve arkadaş ortamı beni etkiledi."

'Falcao mu, Balotelli mi?'

"Balotelli müthiş bir oyuncu. Fatih Terim, otokontrol sistemiyle Balotelli'yi idare edebilirse Galatasaray'da çok başarılı olur. Bana sorsanız; 'Falcao mu, Balotelli mi?' diye; Balotelli cevabını veririm."

Senin için hazırladığımız haberler