Fenerbahçe'de Ali Koç özel uçağıyla yeni teknik direktörle görüşmeye gitti

24.04.2022 - 09:42 | Son Güncellenme: 24.04.2022 - 16:59

Fenerbahçe'de teknik direktörlük konusu hala belirsizken, başkan Ali Koç'tan dün özel uçağıyla yeni teknik adamla görüşmek üzere havalandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç özel uçağıyla yeni teknik direktörle görüşmeye gitti

Fenerbahçe'de teknik direktör konusundaki soru işaretleri hala devam ediyor. Teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal'ın getirilmesiyle çıkışa geçen sarı lacivertlire ligde bu hafta Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup etti. 

Fenerbahçe 10 maçtır kaybetmiyor

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın takımın başına gelmesinin ardından iyi bir form grafiği yakalayan Fenerbahçe 10 maçtır kaybetmedi. Son 10 Süper Lig maçından 9 galibiyet, 1 beraberlik ve son 6 karşılaşmayı kazanan sarı-lacivertliler, en son 2019 yılının mayıs-ağustos ayları arasında 6 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı.

Yeni hocanın Löw olacağı iddia edilmişti ama... 

Vitor Pereira'dan boşalan teknik direktörlüğe sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un aylar öncesinden Alman teknik adam Joachim Löw ile prensipte anlaşma sağladığı ve sezon sonundan itibaren takımın Löw'e emanet edileceği iddia edilmişti. Fakat son günlerde sarı-lacivertlilerde sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

İlgini Çekebilir
Serdar Dursun 5'i gitsin!
Habere Git

Ali Koç'dan sürpriz hamle

İsmail Kartal ile seri galibiyetler alan ve lig ikinciliğine kadar yükselen sarı lacivertlilerde gelecek sezon da Kartal ile yola devam edilebileceği konuşuluyorken başkan Ali Koç'tan sürpriz bir hamle geldi.

Öğle saatlerinde özel uçağıyla havalandı

A Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün öğlen saatlerinde özel uçağıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yeni teknik direktör adayıyla görüşmek üzere havalandı.

Lizbon'da Jorge Jesus'la görüşme yapacak

Portekiz'e giden Ali Koç, Lizbon'da 67 yaşındaki ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile görüşecek. Başkan Koç ile birlikte Fenerbahçe'nin görüşme heyetinde Selahattin Baki'nin de bulunduğu ifade edildi. 

Aralık'ta Benfica'dan ayrıldı

Ali Koç'un son günlerde Benfica efsanesi olan Jorge Jesus ile sıkı temas halinde olduğu iddia edilmişti. 67 yaşındaki teknik adam Jesus, daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Portekizli menajer, son olarak çalıştırdığı Benfica'dan Aralık 2021'de ayrıldı.

 

1.5 sezon sürdü

Jorge Jesus'un ikinci Benfica serüveni 1,5 sezon sürdü. Flamengo ile Brezilya Ligi ve Copa Libertadores şampiyonluklarını kazandıktan sonra Portekiz ekibine dönen Jesus'un görevine Porto maçından sonra son verilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler