Fenerbahçe'de Ali Koç, peşin 25 milyon Euroluk transfer teklifini reddetti

Özgür Koç
21.07.2024 - 15:49 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 16:00

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un yıldız futbolcu için gelen peşin 25 milyon euroluk teklfini reddettiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç, peşin 25 milyon Euroluk transfer teklifini reddetti

AJANSSPOR - HABER

Birçok yıldızı yabancı kulüplerin transfer gündeminde olan Fenerbahçe'de yıldız futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın 24 yaşındaki yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerini peşine takmış durumda. Euro 2024'te gösterdiği müthiş performans sonrası Ferdi'ye olan ilgili daha da arttı.

Ferdi için peşin 25 milyon Euroluk teklif geldi

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, Jose Mourinho'nun ısrarla takımda kalmasını istediği Ferdi'nin kafasının bulanmasını istemiyor. Ancak Ferdi Kadıoğlu için sarı lacivertlilere, bir kulüp tarafından hemen yarın sabah, peşin olarak ödenmek üzere net 25 milyon euroluk bir teklif geldi.

"Ali Koç, 'Ferdi için 25 milyon euro mümkün değil' dedi"

Hamzaoğlu, teklifle ilgili olarak "Bunu üstüne basa basa net söylüyorum. 25'i gördü ama Başkan Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nu 25 milyon euroya bırakmadı. 'Ferdi için 25 milyon euro mümkün değil' dedi. Başkan'ın kafasındaki rakam 35 milyon euro ve üstü." ifadelerini kullandı.

Teklif 35 milyon Euro'yu bulursa değerlendirilecek

Fenerbahçe'nin Ferdi için gelecek teklifin 35 milyon Euro'yu görmei halinde değerlendirmeye alacağı aksi takdirde milli futbolcuyu satmayı düşünmediği de kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler