Ali Koç, İsmail Kartal'dan rica etti! Fenerbahçe'de antrenman devrimi

13.03.2022 - 21:52 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 23:57

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor'u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından altyapıdan Arda Güler gibi oyunculara ekstra antrenman planladıklarını açıkladı

Ali Koç, İsmail Kartal'dan rica etti! Fenerbahçe'de antrenman devrimi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Alanyaspor'u 5-2 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda sarı lacivertli genç oyuncuların gelişimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Türk futbolunun en büyük oyuncularından biri olacak"

Alanyaspor maçında 1 gol, 1 asistle dikkat çeken Arda Güler'i koruduklarını ve kolladıklarını vurgulayan tecrübeli futbol adamı, ''Böyle oynata oynata, goller atacak, attıracak. Arda hem Fenerbahçemizin hem de Türk futbolunun en büyük oyuncularından biri olacak.'' diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Arda Güler attı, Fenerbahçe tarihine geçti!
Habere Git

"Başkanımız rica etti, ben de kabul ettim"

Altyapıda Arda gibi çok önemli genç oyuncuları olduğuna vurgu yapan Kartal, ''Arda gibi daha çok gencimiz var. Onları da hazırlıyoruz. Onlarla ilgili bir plan yaptım. Haftanın 3-4 günü onlara ekstra idmanlar yaptıracağız. Başkanımız rica etti, ben de kabul ettim. Zaten Samandıra'da kalıyorum, bu ekstra idmanları yapacağız.'' diye konuştu.

"Bunu bir ülke projesi olarak görüyoruz"

 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde F.Bahçe Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özaktaç, alt yapıdaki çalışamalara dikkat çekerek Arda Güler'de olduğu gibi sonu iyi hikayelere imza atmak istediklerini dile getirdi.

 

Özaktaç "Burada 2018 yılından itibaren bir felsefe oluşturulmaya çalışılıyor. Başkanımızın her fırsatta dile getirdiği özkaynaklara dönme hamlesinin bugün önemli yansımalarını görüyoruz. Fenerbahçe altyapısını cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Türkiye'de en iyi altyapı deyince akla gelen başka kulüpler oluyor. Biz 'en iyisi Fenerbahçe' denmesini istiyoruz. Aileler 'çocuklarımızı Fenerbahçe'ye götürelim' desin istiyoruz. Bir numaralı önceliğimiz bu. Bu da tesislerle, hocalarımızın kalitesiyle ve sponsor desteğiyle olacak. Bunu bir ülke projesi olarak görüyoruz, sadece Fenerbahçe değil. Kazanan günün sonunda Türk futbolu olacak" şeklinde konuştu

Senin için hazırladığımız haberler