Tartışmalar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahaya iniyor!..

İsmail Keles
01.10.2023 - 18:43 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 19:49

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 5-0 yendiği maçta Edin Dzeko'nun golü VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Sarı-lacivertli camiadan tepki gelirken; yönetici Selahattin Baki hafta içi başkan Ali Koç'un açıklama yapacağını açıkladı.

Tartışmalar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahaya iniyor!..

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, Çaykur Rizespor maçı sonrası sert açıklamalar yaptı. Baki, başkan Ali Koç'un hafta içi konuşacağını söylerken, "Artık başkanımızdan başlayarak sokaktaki en minik taraftara kadar bu işin böyle sürmeyeceğini herkes anlamış oldu. Saha hakemleri ve VAR hakemlerinin performansı hep standart dışı. Özellikle gri pozisyonlarda Fenerbahçe'nin lehine bir karar olursa saniyeler içinde karar veriliyor. Aleyhine olursa da didik didik aranıyor. Bu kararlarla ilgili başkanımız hafta içi bazı açıklamalar yapacak" dedi. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çağrı

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak çok önem verdiğikleri bir konu olduğunu söyleyen Selahattin Baki, "Hafta içi bir medya mensubu, eski federasyon başkanı ve mevcut federasyon başkanıyla ilgili bir iddia ortaya attı. Bunlar teyite muhtaç iddialar. Ancak şu ana kadar kimseden bir yalanlama gelmedi. Soruyoruz, sayın Büyükekşi bununla ilgili bir açıklama yapacak mı?" diye sordu. 

Selahattin Baki'nin gönderme yaptığı olay ne?

Feridun Niğdelioğlu, Sansürsüz Futbol YouTube hesabında TFF eski başkanı Nihat Özdemir'in halefi Mehmet Büyükekşi için söylediği sözleri açıkladı. Niğdelioğlu, Özdemir'in "Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında Mehmet Büyükekşi benimle kavga ediyordu. Galatasaray'ın oynadığı maçlarda benimle çocuk gibi kavga ediyordu. Şimdi orada TFF başkanı olarak oturuyor. Biz TFF koltuğunda oturduğumuzda adaletle, hakkaniyetli yönetmeye çalıştık. Bugün Galatasaray kongre üyesi. Olsun, ben de Fenerbahçe kongre üyesiydim. Ama bu kadar fanatiklik olmaz. Birebir kavga ettim. Galatasaray'ın kavgasını gidip TFF başkanıyla yapan kişi şu anda o koltukta oturuyor" dediğini aktardı. Niğdelioğlu, Nihat Özdemir'in izni dahilinde sözlerini kamuoyuyla paylaştığını vurguladı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den VAR isyanı
Habere Git

"Kulağımıza gelen duyumlar var"

Selahattin Baki, hakem kararlarını da eleştirirken, "Hakem performansıyla alakalı kulağımıza gelen duyumlar var. Sayın Başkanımız Ali Koç bazı açıklamalar yapacak. Bu işin böyle gitmeyeceğini herkes anlamış oldu Sürdürülebilir bir durum. 7. hafta itibariyle saha hakemleri ve VAR hakemlerinin performanslarına bakarsak standart dışı kararlar veriyor. Sadece bizim maçlarımız için konuşmuyorum" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler