Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Samandıra'ya gitti, takımla toplantı yaptı

Akın Ungan
01.12.2023 - 21:13 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 21:32

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'a karşı 6-1 yenildi. Başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleriyle beraber antrenman öncesi takımla toplantı yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Samandıra'ya gitti, takımla toplantı yaptı

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, dün Nordsjaelland deplasmanında 6-1 kaybetti. Alınan bu mağlubiyetin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri antreman öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gelerek takımla toplantı yaptı.

Koç, mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu söyledi

Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ile birlikte antrenman öncesinde takımla bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştiren Ali Koç, dün akşam alınan mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Hedef yeniden bir galibiyet serisi

Ali Koç, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini oyunculara iletti. Takım olarak birlikte kaybedilip, birlikte kazanıldığının altını çizen Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu, onların önderliğinde yeniden bir galibiyet serisi yakalayan takım kimliğine bürüneceklerine inandığını söyledi.

İlgini Çekebilir
Tahkim son kararı verdi! Ali Koç ve Fenerbahçe...
Habere Git

Seri 19'da kaldı

2022/23 sezonuna çok iyi başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'de 17, tüm kulvarlarda ise 19 maç boyunca kazanmayı başarmıştı. 17 galibiyet ile Süper Lig tarihine geçen Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor mağlubiyeti ile serisine veda etti. Bordo-Mavililer'e kaybettikten sonra çıkılan 2 Avrupa maçında da yenilen Fenerbahçe, son alınan 6-1'lik yenilgi ile sarsıldı.

Sıradaki maç Sivasspor

Fenerbahçe, Süper Lig'de Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Maç, 4 Aralık Pazartesi günü, saat 20.00'de başlayacak. Ülker Stadyumu'ndaki mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler