Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bana "Sorun Hocada mı takımda mı?" diye sordu

14.12.2023 - 19:21 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 20:04

Fenerbahçe Kongre Üyesi, Basketbol takımı koçu Dimitris Itoudis ile yolları ayırma kararı alınmadan önce Başkan Ali Koç ile arasında geçen bir diyaloğu paylaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bana "Sorun Hocada mı takımda mı?" diye sordu

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko Baş Antrenör Dimitris Itoudis ile yolları ayırma kararı alıp yerini Litvanyalı koç Sarunas Jasikevicius ile doldurmuştu. Ayrılık sürecinin perde arkasıyla ilgili bir diyalog ortaya çıktı.

Anadolu Efes maçı bardağı taşırdı

Fenerbahçe Beko geçtiğimiz pazartesi Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı ve 81-80 kaybettiği Anadolu Efes maçını tribünden kaybeden Başkan Ali Koç mağlubiyetin ardından soyunma odasına indi.

"Başkan sence sorun koçta mı dedi"

Fenerbahçe Kongre Üyesi Yiğit Gökçehan Koçoğlu sosyal medya platformu "X'te" (Twitter) karşılaşmada Ali Koç ile arasında geçen bir diyaloğu paylaştı.

İlgini Çekebilir
Obradovic'in varisi bu kez Fenerbahçe dedi
Habere Git

Ali Koç "Sorun takımda mı koçta mı" dedi

Maçta tribünde olan kongre üyesi Başkan Ali Koç ile arasında geçen diyaloğu "Efes maçında Ali Koç'un tam arkasındaydım. Maç sırasında Ali Koç bana 'sence sorun koçta mı; takımda mı?' dedi. Ben de bu sezon özelinde koçta. Çok iyi maç önü hazırlığı yapıyor, genelde tüm maçlarda farklı öne geçiyoruz ama maç içi hamleleri yetersiz ve kaybediyoruz. Ayrıca takım ile aralarında bir şeyler kopmuş gibi. Halbuki bu takımı da o kurdu dedim." ifadeleri ile anlattı.

"Piyasada daha iyi kimler var?"

Ali Koç'un kendisinden koç konusunda fikir almak istediğini ifade eden Koçoğlu "Başkan 'Kim var daha iyi?' dedi. Obra ve Laso. Ama ikisini de getiremeyiz dedim. 'Yakın kalitede kim var?' dedi. İkna edilebilirse Pasqual dedim. 'Sağ ol' dedi ve Sertaç Komsuoğlu'na dönüp 'maç sonu konuşalım' dedi. Meğersem kovacakmış ve nabız yoklamış resmen." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler