Ali Koç transfer için harekete geçti! Bomba isim...

05.12.2018 - 12:28 | Son Güncellenme: 05.12.2018 - 09:28

Ali Koç transfer için harekete geçti! Bomba isim...
Devre arası transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız verildi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk 14 haftasında hayalkırıklığı yaratan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim, ara transfer dönemi için harekete geçti. İşte devre arasında Sarı-lacivertlilere transfer olabilecek isimler:
YACINE BRAHIMI   Fenerbahçe'de bir kanat Valbuena ile ritmini bulurken, diğer kanat Ayew ile aksadı. Sarı lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Brahimi'yi uygun bir bonservis ücretiyle devre arasında renklerine katabilir.
DANIEL STURRIDGE   Slimani'den bir türlü istediği verimi alamayan sarı lacivertliler, Damien Comolli'nin arasının iyi olduğu Liverpool'un kapısını devre arasında çalabilir. Bu sezon Liverpool'da sadece 147 dk oynayabilen Sturridge, 6 aylığına Fenerbahçe'ye kiralanabilir.
WILFRIED BONY   Sezon sonunda Swensea ile olan sözleşmesi sona erecek olan Bony, birçok Türk kulübünün ilgisini çekiyor. Golcü futbolcu, İngiltere'de kaybettiği umutları Fenerbahçe'de bulabilir.
ELJERO ELIA   Başakşehir'in tecrübeli yıldızı Elia'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sahada olduğu her dakika kalitesini ispat eden Hollandalı yıldız, takas anlaşmasıyla ya da uygun bir bonservisle takıma kazandırılabilir.
GARY CAHILL   Sarri'nin gelişiyle Premier Lig'de sadece 1 maçta şans bulabilen Cahill, Fenerbahçe savunmasına ilaç olabilir. Chelsea'nin devre arasında kiralamaya sıcak baktığı tecrübeli yıldız, Skrtel ile uyumlu bir ikili olabilir.
VINCENT KOMPANY   Manchester City'nin kaptanı Kompany, bu sezon Premier Lig'de yeteri kadar şans bulamıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli stoper, 9 senenin ardından Manchester'dan ayrılarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yolunu tutabilir.
ASHLEY YOUNG   Kariyerinin başlarında sol açıkken son yıllarda sağ beke yönelen Young, 33 yaşında olmasına rağmen kondisyonundan bir şey kaybetmedi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Young, Fenerbahçe'ye gelmesi halinde Eboue'nin Galatasaray'da yarattığı etkiyi yaratabilir.
FABIO COENTRAO   Geçtiğimiz transfer döneminde de sarı lacivertlilerle ismi anılan tecrübeli sol bek, Rio Ave'nin yolunu tutmuştu. Sarı lacivertliler, devre arasında bu transferi gerçekleştirmesi halinde Portekizli futbolcudan sol kanat olarak da faydalanabilir.
TOLGAY ARSLAN   Senelerdir orta sahada yaratıcı oyuncu eksiği çeken Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Tolgay Arslan'la bu sorunu çözebilir. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan ise bu transferin bir diğer aktörü olabilir.
LEROY FER   'Box to box orta saha nasıl olmalıdır?' sorusunun sözlük anlamı olan Fer'in Swensea ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Geçtiğimiz yıllarda da Fenerbahçe ile adı anılan Fer, tek yönlü orta saha bolluğuna sahip sarı lacivertliler için iyi bir alternatif olabilir.
GEORGES N'KOUDOU   Geçtiğimiz transfer döneminin başında Fenerbahçe ile anılan Fransız kanat oyuncusu, Tottenham'da kalmıştı. Sarı lacivertliler, takımında bir türlü şans bulamayan 23 yaşındaki yıldızı kiralayarak ikinci yarıda kanatlarda adeta uçabilir.
CESC FABREGAS   Belki de Fenerbahçeli taraftarların son dönemdeki en büyük hayali.... Chelsea'de savunmaya dönük orta saha oynamaktan memnun olmayan tecrübeli yıldız, Fenerbahçe'de 8 numaraya kavuşabilir.
XEKA   Benzia'nın performansından memnun olmayan Fenerbahçe, oyuncuyu devre arasında Lille'e geri gönderebilir, hem de Xeka'yı kiralama karşılığında.
JOEL MATIP   Yıllardır ayağı düzgün stoper arayışı içinde olan Fenerbahçe'nin ilacı, Liverpool'da bir türlü şans bulamayan Matip olabilir.
PAOLO HURTADO   Benzia'dan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, 10 numara transferi için yurt içine yönelebilir. Konyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Hurtado, tekniği ve oyun görüşüyle Fenerbahçe'ye ilaç olabilir.
SALİH ÖZCAN   Sezon başında Ferdi, Berke ve Barış gibi genç isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, devre arasında Köln'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Salih Özcan'ın peşine düşebilir. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen 20 yaşındaki futbolcu için konuşulan bonservis bedeli ise 3 milyon euro. (Fotomaç)
Senin için hazırladığımız haberler