Ali Koç ve Aziz Yıldırım el ele! Fenerbahçe'de birlik günü

Akın Ungan
09.06.2024 - 19:35 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 19:43

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yapıldı. Ali Koç'un seçimi kazandığı açıklandı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım el ele vererek platforma çıktı ve taraftarı selamladı.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım el ele! Fenerbahçe'de birlik günü

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe camiası, Olağan Seçimli Genel Kurul'da bir araya geldi. Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım seçimde yarıştı. Ali Koç, kesin olmayan sonuçlara göre başkan seçildi. Başkan olduğu kesinleşen Koç, Aziz Yıldırım ve ekibinin yer aldığı locaya giderek tokalaştı.

Taraftardan çağrı

İki adayın tokalaştığını gören taraftarlar alkışlamaya başladı. Tribünler "İki başkan el ele, hep beraber tribüne!" tezahüratını yaptı.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım el ele verdi

Camianın iki lider ismi Ali Koç ve Aziz Yıldırım beraber, tezahüratlar eşliğinde platforma yürüdü. İkili, el ele vererek taraftarı selamladı.

Yıldırım: "Elimizden gelen desteği veririz"

Platformda Ali Koç ile beraber taraftarı selamlayan Aziz Yıldırım, kürsüye gelerek taraftara seslendi. Yıldırım, "Bugün Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Herkese teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Yol haritasını çizdik. İnşallah Ali Koç ve arkadaşları bizim çizdiğimiz yol haritası ile bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler