Ali Koç ve yöneticiler basın karşısına çıkıyor!

31.10.2018 - 19:33 | Son Güncellenme: 31.10.2018 - 19:33

Fenerbahçe, futbol takımının forma göğüs sponsorunun AVIS olduğunu açıkladı. Sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenleneceği ifade edildi. Bu toplantıda 10:30-11:30 saatleri arasında sorular yanıt bulacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde;

“Kulübümüz ile lider global araç kiralama markası Avis arasında Futbol A Takımımızın Forma Göğüs Sponsorluğu anlaşmasının duyurusu yapılacaktır.

“Sahada Beraber Yolda Beraber” diyerek başlayan bu işbirliği ile ilgili basın toplantısı töreni, 1 Kasım 2018 Perşembe günü (yarın) Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecektir.

Başkanımız Ali Koç, yönetim kurulu üyelerimiz, Avis Budget Group ve Otokoç Otomotiv’in üst yönetiminin  katılacağı basın toplantısında, Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam, Avis Budget Group Uluslararası Başkanı Mark Servodidio ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, sponsorluk anlaşmasına dair açıklamalar yapacak ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar.  Kamuoyunun ve basın mensuplarının bilgisine sunarız."

Senin için hazırladığımız haberler