Ali Koç, yıldız futbolcu için gelen 12 milyon Euroluk teklifi açıkladı

31.05.2024 - 10:04 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 10:39

Seçim çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kongre üyeleriyle bir araya geldi. Koç, sarı lacivertli takımın yıldız oyuncusu için gelen teklifi de açıkladı. İşte detaylar...

Ali Koç, yıldız futbolcu için gelen 12 milyon Euroluk teklifi açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde, 8-9 Haziran’da yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi mevcut başkan ve başkan adayı Ali Koç, çalışmalarını sürdürüyor. İzmir'de kongre üyeleriyle bir araya gelen Başkan Koç, önemli açıklamalarda bulundu.

"12 milyon Euro teklif geldi"

Transfer hakkında da açıklamalarda bulunan Koç, "Jayden'a devre arası 12 milyon Euro teklif geldi vermedik." dedi. 

"İrfan ve Osayi'nin sözleşmeleri bitiyor görüşmelere başladık. Takımımızda Avrupa'dan ciddi talipleri olan oyuncular var." 

"Olağanüstü teklif olmadığı takdirde; Ferdi, Szymanski, Osayi ve İrfan Can'dan hiçbirini vermeyeceğiz." dedi. 

"Bankalar Birliği'nden çıkmak zorundayız.

"Bankalar Birliği'nden çıkmak zorundayız. Bilet alsanız bile yarısı oraya gidiyor. 56 milyon euro satış yaptık, yarısı oraya gitti. Buradan çıkmak için yeni kaynaklar ve sponsorlar yarattık. Şimdiki dönemde de gayrimenkullerimizi en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız." 

"Futbol faaliyetleri Maltepe'deki tesisimize taşınacak"

Fenerbahçe Futbol Akademisi projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Koç, "Fiziksel proje olarak, hayal ettiğim, Türkiye’nin en iyisi olacağına inandığım, aynı stadımızda olduğu gibi örnek olup başka kulüplerin de bu alanlara yatırım yapacağı Fenerbahçe Futbol Akademisi projesini inşallah 2 sezon sonunda yaz kampını orada yapmayı hedefliyoruz. Fenerbahçe'nin bütün futbol faaliyetleri Maltepe'deki tesisimize taşınacak" dedi.

Voleybol ve basketbol takımları

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda kadroyu korumakta kararlı olduklarını belirten Koç, Erkek Basketbol Takımı'nın da önümüzdeki sezon iddialı olacağını belirtti. Ali Koç, "Sarı Melekler’in bütün kadrosunu koruduk. Arina, Melissa, Ana Cristina, Eda da bizde kalacak. Orası için 1 tane transferimiz kaldı.

Erkek Basketbol Takımı’mıza Avrupa’nın en iyi hocalarından birini getirdik, tutmadı. Geçmişin aksine çok çabuk karar verdik, yeni bir hoca getirdik. Bizim DNA’sına çok daha iyi uyan, geçmişte formamızı giymiş bir ismi (Sarunas Jasikevicius) getirdik. Hocamız kendisinin kurmadığı kadroyla bizi Final Four’a götürdü. İnşallah kendisinin kuracağı kadro ile bize Euroleague kupasını getirecektir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler