Ali Koç'a Londra'da menajerlerden 3 hoca önerisi geldi

17.01.2022 - 11:32 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 16:03

Sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı takımın başına getiren Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un gelecek sezon için hoca arayışları sürüyor. Koç'a Londra'da 3 teknik direktör önerisi geldi. İşte detaylar...

Ali Koç'a Londra'da menajerlerden 3 hoca önerisi geldi

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sonuçsuz kalan Fenerbahçe'de sezon sonu kadar İsmail Kartal göreve getirildi. Başkan Ali Koç ise gelecek sezon takımın başına getirilecek hoca için arayışlarını yurt dışında sürdürüyor.

Menajerlerden 3 öneri geldi

Gündemdeki isimlerden Alman teknik direktör Joachim Löw ile Almanya'da bir araya gelen Ali Koç daha sonra İngiltere'ye geçti. Burada Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı ve bazı menajerlerle buluşan Ali Koç'a üç hoca önerisi geldi.

Allardyce, Lampard ve Bruce

Fotomaç'ın haberine göre; Başkan Ali Koç'a Londra'da menajerlerden Sam Allardyce, Frank Lampard ve Steve Bruce'un isimleri önerildi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe ile Amedspor arasında 'misafir takım' krizi!
Habere Git

Lampard son olarak Chelsea'yi çalıştırdı

Üç teknik adam da boşta bulunuyor. 43 yaşındaki Lampard son olarak Chelsea'da görev yaptı. İngiliz teknik adam ilk hocalık deneyiminde Championship ekibi Derby'i çalıştırmıştı. Lampard futbolculuğu döneminde Chelsea ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmıştı.

"Big Sam" Cenk Tosun'u transfer etmişti

İngiltere'nin en tecrübeli teknik direktörlerinden 'Big Sam" lakaplı 67 yaşındaki Sam Allardyce ise son olarak Premier Lig ekibi West Bromwich'te görev yaptı. Bir dönem İngiltere Milli Takımı'nı da çalıştıran Allardyce, Premier Lig'de bir çok takımda teknik direktörlük görevini üstlenmişti. Tecrübeli teknik adam Everton'u çalıştırdığı dönemde Beşiktaş'tan cenk Tosun'u transfer etmişti.

Suudiler takımı satın aldı, görevine son verdi

61 yaşındaki Steve Bruce ise 20 Ekim 2021'de Newcaste United'daki görevinden ayrılmıştı. Suudi Arabistan kaynaklı konsorsiyumun İngiliz ekibini satın almasının ardından 9,5 milyon euro tazminat ödeyerek Bruce'un görevine son verdi. Tecrübeli çalıştırıcı , Aston Villa, Sunderland, Wigan, Crystal Palace gibi Premier Lig takımlarını çalıştırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler