Ali Koç'tan Altay Bayındır'a jest! Duygulandıran veda...

İsa Kethüda
28.08.2023 - 11:47 | Son Güncellenme: 28.08.2023 - 11:54

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United ile anlaşmaya varan milli kaleci Altay Bayındır'ı yolcu etti. İşte detaylar.

Ali Koç'tan Altay Bayındır'a jest! Duygulandıran veda...

Fenerbahçe'nin uzun yıllardır kalesini koruyan Altay Bayındır, Premier Lig ekibi Manchester United ile anlaştı. Oyuncuyu havalimanına gelerek uğurlayan Ali Koç'un bu hareketinin nedeni de belli oldu.

Altay'ın fedakarlığı

Milliyet'in özel haberine göre, Altay Bayındır yaptığı fedakarlık nedeniyle Başkan Ali Koç'un takdirini kazandı. 

Buna göre başarılı File Bekçisi, geçtiğimiz sezonun ocak ayından itibaren kendisini transfer etmek isteyen kulüplere imza atabilecekti. Kulübü Fenerbahçe'nin kendi transferinden bonservis kazanması için sözleşmesini uzatmayı kabul eden Altay, Ali Koç'un da takdirini kazandı.

İlgini Çekebilir
G.Saray ve F.Bahçe transferde yine karşı karşıya...
Habere Git

Ali Koç'tan Altay'a jest

Altay'ın bu hareketinden dolayı Ali Koç da milli futbolcuya jest yaparak havalimanına uğurlamaya geldi.

Duygulandıran veda

Başkan Ali Koç ve yönetici Selahattin Baki'nin Altay'ı uğurlamak için havalimanına gitmesi duygusal anlara sahne oldu. 25 yaşındaki kalecinin bu uğurlama sebebiyle duygulandığı öğrenildi.

Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro 

Altay Bayındır sözleşmesini uzatarak 7 milyon Euro serbest kalma maddesi koydurdu. Başarılı kalecinin bu hareketi sebebiyle Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United'ın 25 yaşındaki kaleciyi transfer etmesiyle kasasına 7 milyon Euro'yu koyacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Berat Djimsiti hamlesi!
Habere Git

Resmi açıklama bekleniyor

Altay Bayındır, sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atmak için İngiltere'ye uçtu. Artık son prosedürlerin de yerine getirilerek transferin resmi olarak açıklanması için bekleyişe geçildi.

Fenerbahçe kariyeri

2019 yılında MKE Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan 25 yaşındaki kaleci, Sarı-Lacivertliler ile 145 karşılaşmaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler