Hırvatistan-Türkiye Maçı Sonrası Ali Koç'tan İsmail Yüksek'e sürpriz telefon

Orhan Gülek
13.10.2023 - 11:57 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 12:06

İsmail Yüksek, Hırvatistan karşısında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekerken; karşılaşma sonrası Ali Koç'tan tebrik mesajı aldı. İşte detaylar

Hırvatistan-Türkiye Maçı Sonrası Ali Koç'tan İsmail Yüksek'e sürpriz telefon

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

A Milli Futbol Takımı'mız Hırvatistan'ı deplasmanda 1-0 yenerek; Euro 2024'ü büyük oranda garantiledi. Hırvatistan galibiyetinde dikkat çeken isimlerin başında İsmail Yüksek geldi. 

İsmail Yüksek, Hırvatistan orta saha oyuncularına deyim yerindeyse nefes aldırmadı. Hırvatistan'ın dünyaca ünlü Modric-Kovacic-Brozovic üçlüsünden daha etkili bir futbol sergiliyen İsmail Yüksek, karşılaşma sonrası başkan Ali Koç'un telefonuyla sevincini katladı. 

İsmail Kartal ile Ali Koç'tan İsmail Yüksek'e tebrik

Hırvatistan maçı sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal ve takım arkadaşlarının tebrik ettiği oyuncuyu Başkan Ali Koç da aradı. Koç, İsmail Yüksek'i sergilediği performanstan dolayı tebrik etti ve 6 numara transfer edilmemesi sonrası yapılan eleştirileri haksız çıkardığı için oyuncuyu övdü. 

İsmail Yüksek, 6 numara krizini çözdü

Sezon başında Fenerbahçe camiası ve taraftarı 6 numara transferinin yapılmaması nedeniyle yönetimi eleştirirken; Hırvatistan maçı sonrası bu eleştiriler iyice dindi. Fenerbahçe taraftarları ligde İsmail Yüksek'in performansının ardından 6 numara isteminden deiyice uzaklaşmaya başladı. 

İlgini Çekebilir
Bizim Çocuklar'dan tarihi zafer
Habere Git

6 numara transfer edilmedi İsmail 'Yüksek'ten uçtu

Fenerbahçe sezon başında İsmail Yüksek transferi için yoğun çaba harcadı. Buna karşın, istenilen isimlerle bir türlü anlaşma sağlanamadı. Yaz transfer döneminde 6 numara transfer edilmemesi en çok da İsmail Yüksek'e yaradı ve teknik direktör İsmail Kartal da İsmail Yüksek'e şans tanıdı.

İsmail Yüksek, istatistiklere damga vurdu!

Öte yandan opta'nın verilerine göre; Hırvatistan karşısında sekiz top kapan İsmail Yüksek, Euro 2024 elemelerinde bir maçta en yüksek sayıya ulaşan oyuncu oldu. Ayrıca İsmail Yüksek, Euro 2024 elemelerinde bir maçta hem 15+ ikili mücadele (16) hem de 10+ sahipsiz top (12) kazanan ilk oyuncu oldu.

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe performansı

Bu sezon 14 maçta görev alan İsmail Yüksek, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 24 yaşındaki genç oyuncu 1 maçta sarı kart, 1 mücadelede ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler