Fenerbahçe'de Ali Koç futbolculara patladı! 'Aklım almıyor...'

10.02.2022 - 08:17 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 08:22

Fenerbahçe'de Kayseri maçında alınan sonuç bardağı taşıran son damla oldu. Başkan Ali Koç'un kupa maçı sonrası radikal bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç futbolculara patladı! 'Aklım almıyor...'

Vitor Pereira döneminde ve sonrasında kötü sonuçlara imza atan Fenerbahçe'de son olarak Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda edildi. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de ikinci yarının tamamını bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ali Koç soyunma odasına indi

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yukatel Kayserispor yenilgisi sonrası soluğu soyunma odasında aldığı ortaya çıktı.

"Aklım almıyor, sizin alıyor mu?" 

Son saniye golüyle yıkılan Koç’un tek başına takımla bir görüşme yaptığı ve "Bu yaşananlara anlam veremiyorum. Açıkçası inanamıyorum. 10 kişi kalmış bir takıma nasıl elendiğimizi aklım almıyor. Sizin alıyor mu? Bana bir şey söyleyin" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Ben Fenerbahçeliyim! Fenerbahçe taraftarı vefalıdır"
Habere Git

Taraftarı haklı buldu

Oldukça üzgün görünen Ali Koç’un konuşmasının devamında taraftarın mücadele sonunda gösterdiği isyanında haklı olduğunu vurguladığı öğrenildi.

"Bu formanın hakkını veremiyorsunuz"

Sarı-lacivertli kulübün başkanının, "Taraftara borçlusunuz. Yağmurda çamurda tribünleri dolduruyorlar, size destek veriyorlar. Aşkları için bunu yapıyorlar. Siz bu formanın hakkını veremiyorsunuz" dediği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler