Ali Koç'tan seçime 1 gün kala flaş açıklamalar: "Adaylığımın üç nedeni var"

Orhan Gülek
07.06.2024 - 10:27 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 10:31

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pazar günü yapılacak seçimler öncesi rakibi Aziz Yıldırım, yeni teknik direktör Jose Mourinho ve transferler hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan seçime 1 gün kala flaş açıklamalar: "Adaylığımın üç nedeni var"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yarın ve pazar günü yapılacak.  Seçimli genel kurul toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ve mevcut başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pazar günü yapılacak seçimler öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

"Nasıl bir yarış olacağını göreceğiz"

Yarın seçimde gergin bir atmosfer olacağını ifade eden Koç, "Çok iyiyiz, çok şükür. Gayet iyiyim. Nasıl bir yarış olacağını göreceğiz. Heyecanlı bir yarış olacağı belli. Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe kazansın. Yarın gergin bir atmosferde geçecektir. Ama gaza gelmeyin, ne yapılırsa yapılsın kongreye odaklanın." dedi.

"Bunun bedelini Fenerbahçe çekiyor"

Yaşanan gergin ortama değinen Koç, "Aziz Yıldırım ile yarışırsanız daima gerginlik olur. Camia bunu istemiyor. Camia bütünleşmiş bir Fenerbahçe istiyor. Bizler de bunu istiyoruz. Fenerbahçe'ye son 20 yılda yapılanlar, bunun bedelini Fenerbahçe çekiyor. Yapı da orada duruyor. TFF'si, hakemleri, iş adamları, belirli medya grupları var. Fenerbahçe'ye bu kanser gibi yayılan yapıyla camiayı arkamıza alırsak tavır koyma gücümüz daha fazla olacaktır. Bir seçim kazanmak için iftira atmak, herkesi suçlamak yanlış." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler