Ali Koç'tan Serdar Dursun'a: "Öyle penaltı atmayacaksın! Yoksa sözleşmeni feshederim"

Akın Ungan
12.07.2024 - 14:21 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 14:30

Fenerbahçe'den ayrılan forvet oyuncu Serdar Dursun'un bir programda yaptığı açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile anısı gündem oldu. İşte detaylar.

Ali Koç'tan Serdar Dursun'a: "Öyle penaltı atmayacaksın! Yoksa sözleşmeni feshederim"

AJANSSPOR HABER

2023/24 sezonu başında Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e transfer olan, sezonun devre arasında ise Sarı-Lacivertli takıma kiralık olarak geri dönen Serdar Dursun, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Dursun'un Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir anısı gündem oldu.

Penaltı golünden sonra Ali Koç aradı

Serdar Dursun, 2021/22 sezonunda Hatayspor'la oynanan maçta zıplayarak kullandığı penaltı pozisyonu sonrası yaşadıklarını açıkladı. Tecrübeli santrfor, Ali Koç'un maçın hemen ardından telefonla aradığını anlattı.

"Bir daha öyle penaltı kullanmayacaksın"

Hatayspor maçını 2-0 kazandıktan sonra Ali Koç'un kendisini tebrik etmek için aradığını düşündüğünü belirten Serdar Dursun, "Maçtan sonra Ali Koç aradı. Başkan bana, 'Oğlum ne yapıyorsun? Bir daha öyle penaltı atmyacaksın. Yoksa sözleşmeni feshederim' dedi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den flaş Osayi Samuel kararı! Sözleşmesinin son yılına girmişti...
Habere Git

"Yıllardır öyle kullanırım"

Kariyeri boyunca maçlarda ve antrenmanlarda bu şekilde penaltı kullandığını söyleyen Serdar Dursun, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu yüzden yapmadım, yıllardır öyle antrenman yaparım, öyle kullanırım' dedim. Ali Koç da bana, 'Olsun, bir daha yapma' dedi"

Serdar Dursun'un performansı

2023/24 sezonunda Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe formalarıyla toplam 35 maça çıkan Serdar Dursun 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 32 yaşındaki santrfor, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler