Ali Koç'tan sol bek müjdesi!

10.01.2020 - 10:07 | Son Güncellenme: 10.01.2020 - 10:07

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımdaki bir oyuncuya iyi bir teklif olduğunu ve mutlaka sol bek transferi yapacaklarını söyledi.

1907 Derneği'nde konuşan Ali Koç, transfer konusunda Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Sol bek transferi yapılacağını ifade eden Koç, kadrodaki bir oyuncuyu da iyi bir teklifin geldiğini söyleyerek, “Sol beke mutlaka transfer yapacağız. Kadromuzdaki bir oyuncuya iyi bir teklif var. Bu teklifi değerlendiriyoruz. Eğer gelen teklifi kabul edersek yerine daha az maliyetli bir futbolcu alabiliriz” dedi.

MALİ DURUM...

Koç, dernekte yaptığı konuşmada bir de kötü haber verdi.

Borçlar nedeniyle şampiyon olunsa bile Avrupa'ya gidememe durumlarının olduğu bildiren Ali Koç, şöyle konuştu:

“Kulübe her gün para lazım. İşin içinden çıkmakta zorlanıyoruz. Yeni kaynaklar yaratmak için çaba gösteriyoruz. Mali durumu düzeltemezsek şampiyon olsak dahi Avrupa’ya gidememe durumumuz var."

‘Comolli’yi uyaracağım’

Sportif Direktör Damien Comolli’nin Twitter hesabı açmasından rahatsız olduğunu dile getiren Ali Koç, “Bu yüzden uyaracağım, biz onu zaten koruruz. Ama transfer ile ilgili verdiği bilgi doğru... "

"Son transferi ben ve yönetim kurulu yaptık. Luis Gustavo transferinden memnunduk o ekiple çalıştık” ifadelerini kullandı.

Koç, federasyonun açıkladığı limitlerle ilgili, “Bu malum takım için çıkarılmış bir durum. Sadece onlar uyuyor. Bütün takımlar da bundan rahatsız” değerlendirmesinde bulundu.

Ali Koç, hakem atamaları hakkında ise, “TFF Başkanı Nihat Özdemir’in hakem atamalarına karışacak bir isim olmadığını düşünüyorum” yorumunu yaptı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler