Ali Koç'tan transfer açıklaması: Krunic ve diğer isimler... Görüşme var mı?

Ali Bozkurt
06.01.2024 - 00:33 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 12:50

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, devre arasında yapılacak olan transferler hakkında konuşurken Savic ve Krunic transferi hakkında da konuştu. Detaylar...

Ali Koç'tan transfer açıklaması: Krunic ve diğer isimler... Görüşme var mı?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk'te çıktığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, transfer sorusuna isim isim yanıt verdi. Detaylar...

''Rade Krunic, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor''

Transfere dair gelen soruya yanıt veren Ali Koç, "Rade Krunic, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Oyuncu ve kulübüne, yazın gözden çıkardığımız rakamları verebilecek durumda değiliz. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

''Bonservisi yok ancak maaşı çok yüksek''

Savic'in durumunu da yanıtlayan Ali Koç, "Stefan Savic de çok iyi bir oyuncu, iş görür ama çok pahalı. Bonservisi yok ancak maaşı çok yüksek." ifadelerini kullandı.

"Bizim minimum bir 6, bir 8 almamız gerekiyor''

Transfer için alınması gereken bölgeleri konuşan Koç, "Bizim minimum bir 6, bir 8 almamız gerekiyor. Gerisi gidecek oyuncuların açacağı yerlere bağlı"  dedi.

Krunic transferinde hareketlenme

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Mario Branco, Milan ile bonservis pazarlığı yapmak için erken saatlerde Milano'ya gitti. Branco, buradaki pazarlıkların durumuna göre İstanbul'a geri dönecek ve kulüp son yol haritasını belirleyecek.

Krunic'in sözleşme yenilememesi ve kontratının 1.5 sezon sonra bitecek olması nedeniyle Fenerbahçe, teklifini 4 milyon Euro'ya indirdi. Milan ise 5 milyon Euro'yu kabul edeceğini iletti.

Senin için hazırladığımız haberler