Ali Koç'tan Volkan Demirel açıklaması!

07.10.2018 - 17:21 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 20:21

Ali Koç'tan Volkan Demirel açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'ye özel açıklamalar yaptı. Kadro dışı kararlarını değerlendiren Ali Koç'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bu alınan kararlar anlık öfke ile alınmış kararlar değil. Son yaşanan gelişmeler çerçevesinde derinlemesine tartışılmış ve bir plan çerçevesinde alınmış kararlardır. Aldığımız kararları detaylıca açıklamadık. Detaylı açıklamaları en geç salı gününe kadar yapmayı planlıyoruz.

"Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasının sebebi..."

Teknik heyetten 3 kişi ile yollarımızı ayırdık. 3 oyuncuyu kadro dışı bıraktık. Aatıf ve Dirar'ın kadro dışı kalmasının sebebi ile Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasının sebebi farklıdır.

Volkan Demirel'e parantez açmak istiyorum. Vefasızlık gibi yorumlar var. Volkan Demirel 15 yıldır Fenerbahçe'ye hizmet eden biri. Volkan Demirel benim çok sevdiğim, nikahında şahitlik yaptığım, evine gittiğim ilk ve tek oyuncudur. Camiamıza yeni katılmış yeni bir teknik direktörün Volkan Demirel'i kadro dışı bırakmasına müsade etmezdim.

Benim için zor bir karardı. Mecburen aldık. İşin vefa ve vefasızlık boyutuna değinmek istiyorum. İlerleyen süreçte konuların nereye gideceği kaptanımızın tutumuna, davranışlarına bağlı. Geri adım atmasına, özür dilemesine bağlı. Ben büyük umudum, çok sevdiğim Volkan Demirel'in kendi kariyerine yakışır şekilde devam etmesi. 

İnşallah herkes için en hayırlısı olsun. Sonuçta kazanan Fenerbahçe olur. Vefanın ne demek olduğunu ben iyi bilirim ama en büyük vefa Fenerbahçe'ye.

Senin için hazırladığımız haberler