İşte Fenerbahçe'de Fred Transferinin Perde Arkası

İsa Kethüda
12.08.2023 - 15:47 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 19:28

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da ilgilendiği Brezilyalı yıldız Fred transferini nasıl bitirdi? Ali Koç neden sinirlendi? İşte perde arkasında yaşananlar...

İşte Fenerbahçe'de Fred Transferinin Perde Arkası

YILMAZ DİRİM - ÖZEL HABER

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kadrosunu yıldızlarla takviye etti. Sarı Lacivertliler'in anlaştığı bir isim de Manchester United'ın Brezilyalısı Fred oldu. Fred transferi nasıl sonuçlandı? Detaylar...

Fenerbahçe, Zaha transferinde masadan kalktıktan sonra Galatasaray oyuncuyu renklerine bağladı. Sarı kırmızılı ekip transferi kamuoyuna Ali Cabbar şarkısıyla duyurdu.

Ali Cabbar şarkılı paylaşım Ali Koç'u sinirlendirdi

Galatasaray'ın bu hareketi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u sinirlendirdi. Koç, "Zaha'da masadan kalktık. 4 gün sonra bunlar aldı. Biz masadaymışız gibi göstermeye çalıştılar. Olabilir transferdir" dedi.

İlgini Çekebilir
Fred, İstanbul'a geldi!
Habere Git

"Masadan kalktığımz adam için yapılanlara bakın" diyen Koç, yanındaki Selahattin Baki'ye "Bunlar en çok hangi oyuncuyu almak istiyor?" diye sordu. Selahattin Baki de "Fred" yanıtını verdi.

Szymanski'yi aldık, gerekirse onu da alalım

Bu açıklama üzerine Başkan Ali Koç, "Fred'i o zaman biz alacağız. Ali Cabbar şarkısını aynı masada oturduğun oyuncuyu aldığında çalarsın. Szymanski'yi aldık, gerekirse onu da alalım" diyerek transfer için düğmeye bastı.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki de başkan Ali Koç ile arasındaki konuşmanın ardından meşhur "Florya'nın kalbinden alırız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Sergio Ramos'tan Galatasaray'a kötü haber!
Habere Git

Fenerbahçe, Tete için devreye girmedi

Galatasaray, Tete için transfer görüşmelerinde bulunurken; Fenerbahçe masada göründü. Amaç; Galatasaray'ın dikkatini Tete'ye çekip Fred transferini bitirmekti. Sarı-Lacivertliler, istediği sonucu da aldı. Galatasaray'ın 3-4 haftadır uğraştığı Fred'e ve kulübü Manchester United'a daha yüksek meblağ teklif edildi ve transfer sonlandırıldı.

"Ali Cabbar'ı Florya'da dinlesinler"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer bittikten sonra da "Florya'da Ali Cabbar'ı dinlesinler"  dedi.

Senin için hazırladığımız haberler