Ali Koç'un açıklama yapacağı saat belli oldu!

12.03.2024 - 15:01 | Son Güncellenme: 12.03.2024 - 15:09

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un yarın saat 14.15’te basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. İşte detaylar.

Ali Koç'un açıklama yapacağı saat belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un yarın saat 14.15’te basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu

Basın toplantısı 14.15'te başlayacak

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Y. Koç’un, 13 Mart 2024 Çarşamba günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştireceği basın toplantısı saat 14.15’te başlayacaktır. 

Katılım göstermek isteyen basın mensuplarının, 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 10.30’a dek iletisim@fenerbahce.org adresine ad, soyad ve kurum bilgilerini göndererek akreditasyon taleplerini iletmelerini rica ederiz" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Yunan basını fena çark etti! Fatih Terim...
Habere Git

Dursun Özbek'in iddialarına yanıt verecek

Bilindiği üzere Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki,Pendikspor karşılaşması sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un çarşamba günü Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yapmış olduğu iddialar ile ilgili açıklamalarda bulunacağını söylemişti. 

Selahattin Baki: "Biliyorsunuz bize karşı bir koalisyon var"

Baki, "Başkanımız Sayın Ali Koç Çarşamba günü, saatini daha sonra bildireceğiz. Bazı açıklamalar yapacak. Bu açıklamaları sadece Fenerbahçeliler değil, Türk futbolunu takip eden herkesin dikkatli takip etmesini öneriyorum. Biliyorsunuz bize karşı bir koalisyon var. 

'Koalisyona karşı oynuyoruz' diye iddia edenler ortalığı yangın yerine çevirenler bugün kurulan koalisyonun bir parçası olduğunu bir kere daha net bir şekilde ortaya kondu. 

Bu yapılan algılarla alakalı, iftiralarla alakalı, şike iftiraları ile alakalı, FETÖ ile alakalı, türlü türlü manipülasyonlarla alaklı önemli açıklamalar yapacak başkanımız. 

Dolayısıyla başkanımız konuşacağı için ben soru almıyorum. Kısa kesmek istedim. Hocamızı, takımımızı ve camiamızı tebrik ediyorum" diye konuşmuştu.

Dursun Özbek: "Galatasaray, futbolda bir koalisyona karşı savaşıyor"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama ile sarı-kırmızılı takımın futbolda bir koalisyona karşı savaştığını söylemişti.

İlgini Çekebilir
Xavi'den Arda Güler yorumu: "Çok üzücü"
Habere Git

Özbek açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Galatasaray sportif anlamda önemli bir yarışın içinde. Bu yarışın etkilenmemesi lazım. Camia içindeki birlik, beraberlik ve konsantrasyon çok önemli. Kenetlenmenin camiada olması bizi başarıya götürecek. Galatasaray Kulübü birçok cephede savaşıyor. Özellikle futbolda bir koalisyona karşı savaşıyor, yarışmayı sürdürüyor. Bunun mevcudiyetini herkes görüyor, biliyor. 

Camiamın ve bütün Galatasaraylıların bunu görmesini istiyorum. Aynı ağabeylerimizin Çanakkale'de, Kafkaslar'da vatan uğruna şehit düştükleri dönem gibi koalisyon güçleri var. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, bu koalisyona karşı mücadele vermektedir. Camiamızın da bunu görmesi ve tek yumruk halinde bize destek olması gerektiğini düşünüyorum. Onlardan bunu rica ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler