Ali Koç'un bu sözünden sonra Trabzonspor'un puan kayıpları başladı

Feride Kara
15.04.2022 - 23:45 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 11:34

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor'a övgü dolu sözler söylemesinin ardından bordo mavili takımda puan kaybı başladı.

Ali Koç'un bu sözünden sonra Trabzonspor'un puan kayıpları başladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında lider Trabzonspor, sahasında Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetmeye devam etti. 

Son 4 maçta puan kaybı 9

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra sahasında Beşiktaş ile 1-1 Gaziantep FK ile 0-0 ve son olarak evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'in son 4 haftasında 1 mağlubiyet, 3 beraberlik yaşayan Trabzonspor 9 puan kaybetti. Bordo mavili takım Süper Lig'in kalan 5 maçından 4 puan almayı başarırsa 2021-2022 sezonunun şampiyonu olmayı başaracak.

 

Ali Koç'un sözleri puan kaybını getirdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 11 Mart tarihinde düzenlediği basın toplantısında söylediği "Trabzonspor, ligde açık ara en iyi futbolu oynuyor. Kimsenin çıkıp da 'Hakemler sayesinde puanları alıyorlar' demesini kabul etmem. Daha şanslılar tabii ama çok iyi bir kadro kurdular ve tesadüf değil." sözlerin ardından Trabzonspor'da puan kayıpları yaşandı. 

 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a engel... Volkan Demirel!
Habere Git

Galibiyete hasret kaldı

Koç'un sözlerinin ardından Trabzonspor bir galibiyet, üç beraberlik ve bir mağlubiyet alarak şampiyonluk için taraftarının beklediği galibiyet serisini yakalayamadı. 

Trabzonspor 4-2 Göztepe

Rizespor 3-2 Trabzonspor  

Trabzonspor 1-1 Beşiktaş  

Gaziantep FK 0-0 Trabzonspor  

Trabzonspor 1-1 Karagümrük

Senin için hazırladığımız haberler