Ali Koç'un Beyaz Tv kararına Nejat İşler'den itiraz!

23.05.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 20:22

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Beyaz TV'de bu akşam bir spor programının canlı yayınına çıkacak olmasına ünlü sanatçıdan tepki geldi. Detaylar haberimizde...

Ali Koç'un Beyaz Tv kararına Nejat İşler'den itiraz!

AJANSSPOR HABER

Beyaz Tv'de yayınlanan ve yorumculuğunu Anmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı Derin Futbol, bu gece Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u konuk edeceğini açıkladı. Koç'un kararına Fenerbahçe taraftarlarından tepki gelirken bunlardan biri de ünlü sanatçı Nejat İşler'di.

Nejat İşler'den itiraz

Koç'un Beyaz TV'de canlıl yayına çıkma kararına, Fenerbahçe taraftarlığıyla bilinen sinema sanatçısı Nejat İşler'den itiraz geldi. Ünlü sanatçı, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "başkan, yapma..." ifadesini kullandı.

"Başkan, yapma..."

Fenerbahçeli olduğunu her ortamda dile getiren Nejat İşler, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunu yazdı: "başkan, yapma..."

Nejat İşler, Aziz Yıldırım'la yarıştığı kongrede  Ali Koç'un tanıtım reklamlarında seslendirme yapmıştı.

Aziz Yıldırım iptal etmişti

2014 yılı ocak ayında dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beyaz Tv'de Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Ümit Özat'ın yorumcu olduğu programa son anda çıkmayacağını duyurmuştu.

 

Fenerbahçe sitesinden yapılan açıklamada şunlar denilmişti:
"21 Ocak 2014 tarihli tutarsız, başkanımıza yönelik hakaret içeren ve haklı davamıza saygı unsurları taşımayan, aynı programda gerek kendisine muhatap kıldığı kişiler, gerekse Fenerbahçe ve başkanını hedef alan yayın politikaları gözetilerek, durdukları yer itibariyle Fenerbahçe’nin değerleriyle yan yana bulunmaları imkansız olduğu sonucuna varıldığından bahisle tarafımızdan tek taraflı olarak iptal edilmiştir."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de mutlu son! 1 yıllık imza...
Habere Git

"Tavrımız 3 Temmuz'la ilgili"

Açıklamada o dönem Beyaz Tv'de yorumculuk yapan Ümit Özat diğerlerinden ayrı tutulmuştu. Açıklamada, "Tavrımız, 3 Temmuz tavrı; kararlılığımız duruşumuzla ilgilidir. Büyük Kaptanımız ve evladımız Ümit Özat tüm bu içerikten ayrı tutulmakla birlikte, Fenerbahçe’nin tüm kapıları kendisine sonuna dek açıktır" denilmişti.

Ahmet Çakar 3 Temmuz'un destekçilerindendi

Ahmet Çakar 3 Temmuz Operasyonu’nun en büyük destekçilerinden biri oldu. Konuyla ilgili pek çok açıklama yapan Çakar, 27 Temmuz 2016 tarihinde ise operasyonun hedefinin Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım olduğunu kabul etti. Çakar, Cemaat için “2011'de toplum, devlet ve siyasiler tarafından okul açan, hayır işleri yapan bir Cemaat algısı vardı. Bizlerde de böyle bir algı vardı” ifadesini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın yazısı

Program yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah'ta yer alan 31 Ağustos 2013 tarihli yazısında "3 Temmuz 2011'den itibaren başlayan sürecin sonuna gelindi. Türk futbolundaki şike gerçeği artık enternasyonal makamlar tarafından kesinkes tasdik edildi. Bundan sonra geri dönüş yok. Aziz Yıldırım organize şekilde yaptırdığı kara propaganda operasyonlarıyla gerçeklerin üstünü örtebileceğini zannetti. Ama gerçekler gerçektir en nihayet hükmünü icra eder. İlk günden itibaren sonucun böyle olacağını yazdık, söyledik. Türk futbolunun en önemli kulüplerinden Fenerbahçe bu süreci çok daha az yarayla atlatabilirdi. F.Bahçe'nin çıkarına olan, Yıldırım'ın 4 Temmuz günü istifa etmesi ve yerini Nihat Özdemir gibi bir arkadaşına bırakmasıydı” demişti.

"Fenerbahçe'yi yerle yeksan etmesek Galatasaray'ın önü açılmazdı"

Daha sonra operasyonun 'yalan çıktığını' itiraf eden Kütahyalı 2015'te yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Bir kere gerçekleri itiraf edelim. 3 Temmuz olmasaydı biz de bu vesileyle Fenerbahçe'yi yerle yeksan etmeseydik; tek kendim için söylemiyorum bütün olarak söylüyorum Galatasaray'ın önü açılmazdı. Galatasaray 2011 itibarıyla gömülmüştü. 3 Temmuz olmasaydı Galatasaray biterdi."

Senin için hazırladığımız haberler