Fenerbahçe'de Ali Koç'un maç öncesi konuşması ortaya çıktı! Tekne turu, karaoke yarışması...

Özgür Koç
21.05.2024 - 09:15 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 09:23

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 10 kişiyle 1-0 yenerek şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Sarı lacivertlilerde dev derbi öncesinde atılan özel adımlar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç'un maç öncesi konuşması ortaya çıktı! Tekne turu, karaoke yarışması...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray deplasmanından galibiyetle dönen ve Fenerbahçe’de zafere giden yolun taşları hafta içinde adeta tek tek döşendi. Hem teknik heyet hem oyuncular hafta başından itibaren derbiyi ‘Gurur Maçı’ olarak değerlendirirken, zorlu maça büyük bir özgüvenle hazırlandılar.

Tekne turu, kareoke yarışması

Milliyet'in haberine göre; takım maçtan önce adeta ön kutlamayı mücadeleden iki gün önce İstanbul Boğazı’ndaki tekne turunda yaptı. Sadece futbolcuların katıldığı organizasyonda, oyuncular kareoke yarışması düzenleyerek maçın stresinden uzaklaştı.

Tesislere çıkarma

Teknik heyet ve oyuncuların kenetlenmesinin yanında Başkan Ali Koç’un maçtan bir gün önce tesislere gelmesi futbolcuların motivasyonunu yükselten bir detay oldu. 

Ali Koç'tan futbolcuları motive eden konuşma

Başkan Koç, takıma olan inancını dile getirirken, “Sizlerle bugüne kadar bizlere yaşattıklarınız için gurur duyuyoruz. Yine sahaya çıkıp bizim gururumuzu katlayacağınıza inancım tam” ifadelerini kullandı. Son olarak da kafileyi tesislerden binlerce taraftar uğurlarken, takım otobüsünde büyük coşku vardı...

Fenerbahçe için mücadele beklenmeyen bir kırmızı ile başladı. Ama sahadaki futbolcular 21. dakikada 10 kişi kalmalarına rağmen inançları hiç eksilmedi. Devre arasında Başkan Ali Koç’tan gelen telefon da itici bir kuvvet oldu. Fenerbahçeli oyuncular, tesise de büyük sevgi gösterileri arasında girdi. Tesis içerisinde de canlı dj performansı ile kutlamalarına devam eden sarı-lacivertliler galibiyet sevincini doya doya yaşadılar.

Senin için hazırladığımız haberler